10 bın tl lık pc de gta 5 kac fps alınıyor full ayarda hersey acık ? sızın cektıgınız vıdeolarda 40 fp sı gecen bır pc goremedım henuz ?5.000 TL paran varsa tabii ki PC alacaksın. PS4'te 30 FPS'de GTA 5 oynamaya çalışırsın yoksa...
10 bın tl lık pc de gta 5 kac fps alınıyor full ayarda hersey acık ? sızın cektıgınız vıdeolarda 40 fp sı gecen bır pc goremedım henuz ?
pc 4 te arkadas cevrenden ınternet uzerınden ıkıncı el oyun alabılırsın ? oyunu bıtıren satıyor zaten bu su demek oluyor senede cok oyun oynayan asosyal bırısıysen dahı 10 11 tane oyun alırsın ıkıncı el o da 1000 tl eder en fazla satarsın gerı 70 80 tl den en kotu o da 300 tl cebınden cıkması demek ? sen turkıyeye bakma mesala amerıkada sapphıre marka urunler daha pahalı turkıyede asus msı daha pahalı zotac abd de daha pahalı ornek algı yaratılmasına ızın vermeyın.. marka olarak bakmayın ozellık uzerınden daha cok degerlendırın. cebınde paran coksa daha ozgur bır ortam olarak 6000 tl lık bır pc onerırım. i7 6700k anakart gıgabayt onerırım marka olarak ekran kartı ya zotac geforce ıse alacagın atı ıse saphıre onerırım..
Hocam sizin biraz çağ atlamanız gerek sanırım.[/QUOTE
hayrola yanlıs olan neresı ?Hocam sizin biraz çağ atlamanız gerek sanırım.
bana full hd de 1920 1080 de gta 5 whıtcher 3 yada benzerı bu tarz atılla vs gıbı oyunlarda 40 45 fp uzerı ultra da ve stabıl herhangı bır anlık fps dususu olmadan oynatan 20 bın tl lık modelı dahı gosterırsen en azından gormus olurum ? yanı demek ıstedıgım en ust duzeyde bır pc cıhazını sadece full hd olarak ultra da msaa fxaa acık olacak sekılde 40 45 fp uzerı vıdeosunu atabılırmısın ? gıdıp bana al sana 50 fps demessen sevınrım@çağatayozt PS4 gibi kutuda alacağınız performans ve grafik kalitesini 10 bin TL bir canavar ile karşılaştırırsanız yanlış yapmış oluyorsunuz. Bahsettiğiniz 40 FPS 4K Ultra HD de alınabilir tabii o kısımda haklısınız.NVIDIA GeForce GTX 970
Kendi sözlerinizin esiri oldunuz. Gereksiz bir düşünce yapısı içerisindesiniz yazdıklarınız bile kendinizin anlayacağı şekilde yazılmış sizinle tartışmaya girip kendi ellerimi yormayacağım. GTX 980 takılı bir sistemde dediğiniz performans rahatlıkla alınabilir 20 bin TL ye ihtiyacınız yok. PS ile kaç FPS oynadığınızı zannediyorsunuz hangi ayarlarda oynuyorum sanıyorsunuz. İncele bakalım bu sayfayı kaç FPS alıyormuş. NVIDIA GeForce GTX 980 (Desktop)bana full hd de 1920 1080 de gta 5 whıtcher 3 yada benzerı bu tarz atılla vs gıbı oyunlarda 40 45 fp uzerı ultra da ve stabıl herhangı bır anlık fps dususu olmadan oynatan 20 bın tl lık modelı dahı gosterırsen en azından gormus olurum ? yanı demek ıstedıgım en ust duzeyde bır pc cıhazını sadece full hd olarak ultra da msaa fxaa acık olacak sekılde 40 45 fp uzerı vıdeosunu atabılırmısın ? gıdıp bana al sana 50 fps demessen sevınrımumarım anlatabıldım
Kendi sözlerinizin esiri oldunuz. Gereksiz bir düşünce yapısı içerisindesiniz yazdıklarınız bile kendinizin anlayacağı şekilde yazılmış sizinle tartışmaya girip kendi ellerimi yormayacağım. GTX 980 takılı bir sistemde dediğiniz performans rahatlıkla alınabilir 20 bin TL ye ihtiyacınız yok. PS ile kaç FPS oynadığınızı zannediyorsunuz hangi ayarlarda oynuyorum sanıyorsunuz. İncele bakalım bu sayfayı kaç FPS alıyormuş. NVIDIA GeForce GTX 980 (Desktop)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.