PS4 vs PC

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PC' de orjinal oyun alırsanız sonuç pek farklı olmuyor. Ben çekilişten kazandığım Macbook Pro 15" son seri kullanıyorum. Windows kurulunca yazık olacağından PS4 aldım. Oyunları spotçulardan alırsanız daha ucuza gelir. Çünkü onlar vergi ödemediğinden fiyatı azaltıyorlar. Üstelik 1500 tl' lik bir PC PS4 gücüne yaklaşamaz bile. Tabi 3000 tl verip adam gibi sistem toplarım derseniz o zaman PC alın derim. Ama bir iki seneye hiçbir oyunu low üzerinde açamayacak bir PC almaktansa, sistem gereksinimi derdi olmadan rahat bir şekilde oyun oynamak için PS4 daha mantklı geliyor bu durumda.
NOT: PS4 1 Tb modelini öneririm. Artık oyunlar çok fazla yer kaplıyor, eski PS3 mantığı maalesef kalktı.

PS4'e o kadar para verip 30FPS'te oynayacağıma üzerine biraz daha ekler akıcı bi şekilde oynarım.

4000TL ve üstü bütçeniz varsa pc her kulvarda sollar. Yoksa ps4 almak mantıklı tabii eğer amacınız sadece oyun oynamaksa.

Kavga çıkar bu konuda. :D Şaka bir yana benim içinde pc. Arkadaşımla PS1'de geçirdiğim güzel zamanlara ramen pc...

PS4'e o kadar para verip 30FPS'te oynayacağıma üzerine biraz daha ekler akıcı bi şekilde oynarım.
Üzerine biraz daha para verip Ultra ayarlarda 30 FPS yerine Medium ayarlarda 60 FPS görmek istiyorsanız siz bilirsiniz. Ayrıca 5-6 sene upgrade etmeden gider PS4. Ayrıca ben şimdiye kadar 7 oyun aldım ve sadece 400 TL ödedim. Bence 7 oyun için 400 TL çok değil ha?
@Akif Dost abinin eğer Vloglarını da izliyorsanız şunu söylemişti: Eğer ayar kısmakla uğraşacaksanız bu tam bir eziyet olur. Tüm ayarları kökleyip 60 FPS almadıktan sonra PC bilemiyorum... Buna benzer bir ifade kullanmıştı. Kısaca 5000 TL üstü bütçen varsa bence PC Third Party oyunlarda ezer geçer. Ama yoksa PS4 almak daha mantıklı.

1500 TL bütçe varsa her türlü PC. Bir kere oyun başına 150-200 TL vermek zorunda değilsin. Lol, Dota gibi beleş oyunları ve CS:GO gibi düşük bütçeli oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. Desteklemesem de internet deryasında bütün oyunların torrenti de mevcut. GTA V'inden BF4'üne bütün oyunlar elinin altında.

Alın size 1500 TL'ye bütün oyunları oynatabilecek bir sistem:

1500.jpg

1500 TL bütçe varsa her türlü PC. Bir kere oyun başına 150-200 TL vermek zorunda değilsin. Lol, Dota gibi beleş oyunları ve CS:GO gibi düşük bütçeli oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. Desteklemesem de internet deryasında bütün oyunların torrenti de mevcut. GTA V'inden BF4'üne bütün oyunlar elinin altında.

Alın size 1500 TL'ye bütün oyunları oynatabilecek bir sistem:

Eki Görüntüle 98545
Kargoyla 1600 küsür. Alın size 1600 TL ile olacaklar.
Adsız.png

@Silinen üye İyide kardeşim eldeki oyunları bitirince yine oyun için para vermek zorunda kalacaksın. Adeta sonu olmayan bir bataklık gibi. Benimde kullandığım PS3 mevcut. Arkadaşlar gelince PES atmaktan başka bir işe yaramıyor. Yaklaşık 7-8 oyunum var fakat 30 FPS bir yerden sonra keyif vermiyor.

Birde Steam'dan alacaksanız GTA V 179 TL, The Witcher 60 TL idi sanırım ve İnfamous Second Son yok :D. Neyse kısaca bu da 2 oyun daha eklemek oluyor.
@heavystorm01 7 oyuna toplamda 400 TL verdim. Takas diye bir şey var PS4'te. Hatta Kegames ile 3 oyun takas ettim ve hiçbir sorun çıkmadı. İlla yeni oyun alacağız diye bir şey yok. Sıkılırsan takas et.
Kısaca 980 Ti alana kadar PS4 almayı tercih ederim. Zaten 980 Ti'dan sonra PS4+980 Ti alırım. Malum PS4'te Bloodborne gibi muhteşem bir oyun var :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı