PS5 vs. RTX 3070 sistem

Exclusive oyunlar için PS5 derim ama oyun fiyatları uçtu o kadar para verebilecekseniz ve exclusive oyunlar istiyorsanız PS5 alın yoksa 3070'li sistem dizin.
 
Konsolcuyum ve bilgisayarların asla oyun için kullanılmalarını doğru bulmayan bir kafa yapısına sahip olan biri olarak şu an bilgisayardan oyun oynuyorum.
Çocukluk hayallerim, sabah heyecanlı kalkmalarım hepsini çok özledim konsolun bende yeri ayrı ama PS5 çok kötü bir seneye denk geldi. Başka modellere inşallah bundan sonra bilgisayarcıyım.
 
Arkadaşlar merhaba, benim 18 bin param var. Onu ne yapacağım konsunda kararsız kaldım. Acaba sizce direkt tamamına RTX 3070, Ryzen 7 3800 vs.li bir sistem mi yoksa sistemi 2060'lı alıp PS5 mi almalıyım? Çok arada kaldım.
O kadar param olsa iki konsolu birden alırdım.
Çok ciddiyim.
 
Ben yerinde olsam kesinlikle bir konsol alırdım, yani 2060'lı sistem + xbox veya ps.
Nedeni basit bence ikisinin tadı ayrı. Pc'de zaten 2060'lı sistem her oyuna yeter, uzanmak keyif yapmak istediğinde de uzanıp konsolda keyfine bakarsın fifa atarsın vs.
 
2060lı sistem+ps5 diyorum. İkisininde yeri ayrı tadı ayrı olur. PS5 konusunda oyun fiyatları malum ondan almadan önce göz önünde bulundurmakta fayda var. Ancak Xbox'a çıkacak tüm oyunların PC'ye geldiğini düşünürsek bu ikilide xbox'a BENCE gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı