PS5 vs Xbox Series X

Ben bir liste yapıyorum:
Donanım: XSX.
Depolama: XSX.
Abonelik servisleri: XSX.
Özel oyun: PS5.
Kontrolcü: PS5.
Soğutma: XSX.
Sessizlik: XSX.

Siz kendi seçiminizi yaparsınız.

Ben bir liste yapıyorum:
Donanım: XSX.
Depolama: XSX.
Abonelik servisleri: XSX.
Özel oyun: PS5.
Kontrolcü: PS5.
Soğutma: XSX.
Sessizlik: XSX.

Siz kendi seçiminizi yaparsınız.
Çok zor bir karar ama benim amacım alınca makine uzun süre gitsin.
Xbox daha avantajlı duruyor bildiğim kadarıyla xbox ps2 oyunlarınıda oynatıyor.

Bana kalırsa Xbox Series X almak bir tık mantıksız. Oyun fiyatlarından bağımsız olarak konsol tercih nedeni bence konsol özel oyunlardır. Bu konuda PlayStation çok önde. Direkt kullanımı etkileyen konsol gücü, exc oyun, kontrolcü parametrelerinin ortalamasında Series X'in net şekilde önünde. Eğer sağlam bir bilgisayar varsa Gamepass ile zaten bana kalırsa Xbox almak manasız. Masaüstü bilgisayar yoksa Series S gibi bir jokeri değerlendirmek Türkiye şartlarında çok mantıklı, yanına da next gen oyunlar yaygınlaştıktan sonra dijital sürüm PS5 almak F/P dengesi olarak hem tek başına PS5-Series X'e karşı hem de masaüstü bilgisayara karşı en mantıklı senaryo. Yoksa tek başına Series X dediğim gibi bilgisayar-Series S alternatifleri yanında gereksiz. PS5 de en azından şimdilik oyun kıtlığına sahip ve ilerideki muhtemel 4 haneli fiyatlara dayanacak oyun fiyatları nedeniyle tek başına oyun cihazı olarak kullanmak mantıksız olacaktır. En azından ben exclusiveler neyse de crossplatform çıkan oyunları o paraları verip PS5 için almazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı