PS5 vs Xbox Series X

Xbox kullanıcısı olarak aşırı memnunum. Bir insan bu kadar rahat olamaz oyun denerken. Çoğu insan PlayStation diyor çünkü Xbox'ı tatmamışlardır. Xbox müthiş bir ekosistem.
Tabii yarısı CGI animasyon ve yürümekle geçen oyunlardan başka bir şey oynamadıkları için "Xbox'da oyun yok!" diye saldırıyorlar. :D
 
Arkadaşlar yakın bir zamanda konsol almayı düşünüyorum PS5 alırsam yakından tanıdığım arkadaşım var kardeşlik yapabiliriz. Ama Xbox'ta tanıdığım yok kardeşlik yapamam sizce ne seçmeliyim?

Bu ne tür oyun sevdiğine bağlı eğer hikaye oyunları ve kaliteli bir oyun istiyorsan PS5 ama diğer tarafta Game Pass var içinde EA Play + Microsoft'un şimdi ve gelecekteki tüm oyunları var. Bir de DualSense var şu an çok aktif olmasa bile kesinlikle devrim niteliğinde bunları düşünerek alman lazım.
 
DualSense'i bozulan insanlar olmuştu. Bu yüzden tehlikeli olabilir.

Bende de draft sorunu çıktı 5 iş günüde sıfırını gönderdiler fakat dualsensi bir kere deneseniz ne demek istediğimi anlarsınız harika bir alet. (şu an aktif olarak plague tale oynadım DualSense'le gerçekten muazzam hissiyat veriyor.)
 
Oncelik ile PS'nin exclusive oyunlarından oynamak istediğin var mı?

The Last of Us 1,2 Spider-Man, myles morales, Ghost of bilmem ne, Uncharted 4, Uncharted 3
Remestred, God of War, ve yakında çıkacak God of War.

Zaten halihazırda 1050 Ti R5 2600Xli sistemim var Xbox oyunlarını oynarım diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı