Keremzxd
Femtopat
Daha fazla
Eğer aklın PS5 oyunlarında kalacaksa PS5 al. Ama sen o paraları veremem dediğin için Series X önerdim. PS5'i alırsın PS Plus ile PS5 oyunlarını oynarsın. Xbox fiyat olarak avantajlı. PS de CoD benzeri oyun var mı hiç bilmiyorum. EA Play ile Battlefield serisini oynarsın. Ayrıca Xbox X diye bir şey yok. Series X ve Series S var. Xbox X denildiği zaman eski konsol olan One X ile karıştırabilirsin.
Dediğim gibi pahalı oyunları almam, PS Plus bana yeter, PS5 exc. Oyunları ile de gayet keyif alırım diyorsan PS5 al.
Ucuz oyunlar ve ilk günden Game Pass'e gelecek oyunları oynarım diyorsan da Xbox Series X al.
PS5 kolu elimi rahatsız ediyor demişsin. Bunu da düşün, iyi karar ver.
Hocam uzun zamandır LoL Valorant gibi oyunlarla cebelleşiyorum. Biraz yatıp oyun oynamak istedim. God of War, Last of Us, Bloodborne, Spider-Man, Horizon forbidden West falan oynanmaya değer diyorsanız sırf onlar için alırım. 1-2 sene içerisinde de PC alacağım zaten. O yüzden bir PS5'e kaydım. Yani sırf o God of War için başka değil. Sekiro ile samuray açığını kapatırım falan da cidden bilemedim. Hayatımda bu kadar kafam karışmadı şaka gibi