PUBG alınmalı mı?

Yiğit_880

Kilopat
Daha fazla  
PUBG almak istiyorum. 90 TL bütçe var. PUBG alsam değer mi yoksa başka bir oyun mu alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz satan güvenilir sitelerden alabilirsiniz. Geriye kalan parayla farklı oyun alınabilir.

PUBG güzel bir oyun. Oyun ilk çıktığı günden beri gerek grafik gerek oynanış konusunda baya geliştirildi. Oyuna daha çok güncelleme Map, silah ve araba geleceğini göz önünde bulunudurursak oyunu alırsan sıkılıcağını samam.

Her ne kadar sevsem de yaşadığım sorunları görünce bırakma noktasına geliyorum. Bazen 1'er gün arayla oynuyorum. Daha çok yolu var gelişecek büyüyecek abisi. Bunu da zaman gösterecek ve evet sisteminiz gerçekten iyiyse almanızı tavsiye ederim. 1050Ti bile bazen yetersiz kalıyor. Tabii oyunla ilgili bir konu bu fakat sonuçta siz kanser oluyorsunuz o_Oo_O

Foxngame üzerinden 53TL'ye satılıyor. Ben de 1 hafta önce Foxngame'den aldım. Bilgisayarda geçirdiğim sürenin %80'inde PUBG oynuyorum bağımlısı oldum Battle Royale türünü seviyorsan çok zevkli. Tabii arkadaşların da olması lazım yoksa başlarda ölüp ölüp sıkılırsın.
Her ne kadar sevsem de yaşadığım sorunları görünce bırakma noktasına geliyorum. Bazen 1'er gün arayla oynuyorum. Daha çok yolu var gelişecek büyüyecek abisi. Bunu da zaman gösterecek ve evet sisteminiz gerçekten iyiyse almanızı tavsiye ederim. 1050Ti bile bazen yetersiz kalıyor. Tabii oyunla ilgili bir konu bu fakat sonuçta siz kanser oluyorsunuz o_Oo_O
İşlemci iyi ise 1050Ti ile kasma olmuyor. Arkadaşım i7 7700HQ, 1050Ti laptopu ile takılma olmadan oynuyor +70FPS.

Şu an düzeltildi o sorunları, ben laptopta Mobile 1050 ile oynuyorum, hiçbir sorun yaşamıyorum şu an. Ancak 7200 RPM veya SSD şart şu oyun için. Yüklemesi uzun sürüyor 5400 RPM'de.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı