PUBG Lite 100 Yıllık Ban

remzihakan

Decapat
Arkadaşlar ETS 2'ye harita modu yüklemiştim ve rahat oynayabilmek için Cheat Engine'dan para ve seviye ekledim. Ama biraz oynadıktan sonra sıkıldım ve PUBG Lite girdim. Cheat Engine de arka planda açık kalmış ve oyunda sınırsız 100 yıllık ban yedim. Hesabımı kurtarma gibi bir şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geliştiricinin oyuna eklediği hileler ile 3. parti yazılım arasında bir bağlantı kuramadım şahsen. Kaldı ki onları multi oyunlarda kullanamıyorsun. Cheat Engine'de öyle bir kısıtlama yok.

Hadi onu da geçtim, anlattığı olay tamamen sallamasyon.

Herhangi bir oyunda Cheat Engine kullandım sonra falanca oyuna geçince ban yedim diye bir şey yok. Anti cheat sistemleri oyun dosyalarını tarıyor, bilgisayarında açık olan dosyaları değil.

Bu aynı şeye benziyor; Efendim Just Cause 2'de Cheat Engine kullanıyordum, CS:GO'ya geçerken kapatmayı unuttum VAC ban yedim. Halbuki alakası yok.
Hile yazılımları genellikle 3. parti yazılımlarla sağlanıyor. Şöyle izah edeyim Tom Clancy’s The Division 2 original Uplay sürümünü kurdum. Oyunu açmaya çalıştığımda hata alıyordum.Araştırmam sonucunda Asus Aura Sync yazılımını hile olarak algıladığını ve kapatınca düzeldiğini farkettim. Farklı Anticheat yazılımları bilgisayardaki 3. parti yazılımları da tarar.
Arkadaşın ban yeme mevzusu buradan kaynaklı olabilir. Banı kaldıracaklarını da zannetmem.
Diğer taraftan PUBG mobile versiyonunda söylentilere göre Tencent gamesin oyun hilelerini ücretle sattığı ve satın alan kullanıcıları banlamadığı gibi enteresan durumlar da var. Açıkçası bu söylentilere inanmamak da elde değil çünkü emulatör kullanıcılarının birçoğu hile kullanarak ban yememe başarısı yakalamış durumda.Her yer uçan arabalar uçan adamlar vs. dolu. PUBG lite için konuşursak bu şekilde banlaması bence güzel bir olay.

Pubg Lite Tencent'e mi ait?

Pubg mobile Tencent games tarafından mobil platforma editlenen versiyonu. Asıl yapımcı PUBG corp. geçiyor ancak oyun Bluehole studios tarafından geliştirilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Şuan hepsi Krafton corp.a bağlı iştirakler.

Hile yazılımları genellikle 3. parti yazılımlarla sağlanıyor. Şöyle izah edeyim Tom Clancy’s The Division 2 original Uplay sürümünü kurdum. Oyunu açmaya çalıştığımda hata alıyordum.Araştırmam sonucunda Asus Aura Sync yazılımını hile olarak algıladığını ve kapatınca düzeldiğini farkettim. Farklı Anticheat yazılımları bilgisayardaki 3. parti yazılımları da tarar.
Arkadaşın ban yeme mevzusu buradan kaynaklı olabilir. Banı kaldıracaklarını da zannetmem.
Diğer taraftan PUBG mobile versiyonunda söylentilere göre Tencent gamesin oyun hilelerini ücretle sattığı ve satın alan kullanıcıları banlamadığı gibi enteresan durumlar da var. Açıkçası bu söylentilere inanmamak da elde değil çünkü emulatör kullanıcılarının birçoğu hile kullanarak ban yememe başarısı yakalamış durumda.Her yer uçan arabalar uçan adamlar vs. dolu. PUBG lite için konuşursak bu şekilde banlaması bence güzel bir olay.

Pubg mobile Tencent games tarafından mobil platforma editlenen versiyonu. Asıl yapımcı PUBG corp. geçiyor ancak oyun Bluehole studios tarafından geliştirilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Şuan hepsi Krafton corp.a bağlı iştirakler.
Hocam The Division 2 oynayan sayısı az beraber oynamak isterseniz ekleyebilirim. Oyunda anlamadığım bir takım şeylerde çar mesela klan seçme gibi yardımcı olursanız iyi olur.

Arkadaşın ban yeme mevzusu buradan kaynaklı olabilir.

Bu dediginiz Steam'de de meydana gelebiliyor. Bu yüzden yasaklama alani görmedim daha.

Hile sisteminin calismasinin engellenmesi baska, oyuna girdiginizde sistem tarafindan hile tespit edilmesi baska.

Steam'de VAC korumali bir sunucuya girerken Cheat Engine'i acik unuttugunuz zaman VAC hatasi verir, yine de yasaklama almazsiniz. Ta ki hileyi oyuna hile enjekte edene kadar.

Yoksa Asus Aura gibi yazilimlardan ban yeme imkani yok.

Tencent gamesin oyun hilelerini ücretle sattığı ve satın alan kullanıcıları banlamadığı gibi enteresan durumlar da var.

Bunu Valve icin de söylüyorlar. Ne kadar dogru tartisilir.

Valve için söylenen doğru. Hileyi satmasalar bile göz yumuyorlar. CS:GO'da ortalık hileden geçilmiyor. Rekabetçide bugün oynarken, arkadaşın biri tüm takımı tek aldı. Bakın asistle demiyorum. Tek aldı P90 ile. Bu hile değil midir? Bu arada aldığı hasar 0.

Herkes arkadaşın ban yemesini istemiş. Ayıptır yazıktır ya. Sanki siz hiç GTA Andreas'ta hile kodu yazmadınız. Hepimiz ban yiyelim o zaman. Ömründe bir kere bile olsa her GTA San Andreas oynayan HESOYAM yazmıştır.

Yakalanmiyorlar diye göz yumduklari anlamina gelmiyor. Bunun hicbir zaman kesin bir cözümü olmadi ve de olmayacak. Sen istedigin kadar engellesen de o engeli asacak bir yol bulunuyor.

Valve hileye göz yumuyor olsaydi overwatch ve VACNet sistemiyle ugrasmazdi.
Yapsalar ne olacak? Adamlar banlıyorlar mı, hayır. Kesin bir çözüm olmadı diye bir şey yok. Bak, LoL'de, Dota 2'de hile var mı? Yok.

LoL'de hileciden cogu ne? Gir Youtube'a izle. Ya da dur zahmet etme ben paylasayim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dota 2'de hile var mı?

Dota 2'de hile yok mu? Ciddi misin? Hani Dota 2 de Valve oyunu hatirlatayim istedim. Onunla ilginelip de CS: GO ile neden ilgilenmesin?

Ayrica banlanip banlanmadiklarini buradan görebilirsin; Latest Game & VAC Bans

Sadece Haziran'da 690 bin hesap VAC yasaklamasi, 642 bin hesap ise oyun yasaklamasi almis.

Herkes aninda yasaklanmiyor diye ceza almiyorlar saniyorsunuz.

Mesela virüslerin hala yaygin olmasi güvenlik yazilimiyla ugrasan sirketlerin isini yapmadigi anlamina gelmez.

Bu islerin nasil isledigi bellidir. Bir veritabani vardir, bu veritabani kara listede olan bir sey bulursa engeller/yasaklar. Yalniz bu zararli güncel olup da, veritabaninda bulunan bir sey degilse o zaman ne engellenir, ne de herhangi bir islem uygulanir.

Yoksa neden sürekli güvenlik güncellemeleri cikiyor? VAC sistemi ve diger anti hile sistemleri de böyle calisir.

Popüler oyunda hile olmamasinin imkani yok. Unutacaksiniz onu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı