R3 2200G ve RX 5500XT darboğaz yapıyor

dwepss

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 3 2200G marka bir işlemcim var, XFX RX 5500 XT 4 GB marka bir ekran kartım var. Darboğaz oluşuyor, bunu önlemenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rezil bir işlemciydi zaten bana 570'i zehir etmişti. İmkan varsa geçici ve boş yöntemler yerine işlemciden kurtulmaya bak.
İşlemcinin rezil bir yanı yok. APU ile birlikte çok da ucuza alınan ve fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir işlemci. Normal yani. Ancak 570'e yetmiyorsa sıkıntı başka yerde de olabilir.

İşlemcinin rezil bir yanı yok. APU ile birlikte çok da ucuza alınan ve fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir işlemci. Normal yani. Ancak 570'e yetmiyorsa sıkıntı başka yerde de olabilir.
2 sene kullandım ekran kartıyla kullanınca her tarafıyla rezil bir işlemci. Witcher'den tut fazla işlemci istemeyen oyunlara kadar darboğazın kralını yaşattı. 1600 AF'ye geçince derin bir nefes aldım. Sıkıntıyı boşuna başka yerde aramaya gerek yok sorun işlemcide.

RX 570 ile darboğaz yapmaz ki. Yapıyorsa ya çözünürlük düşüktür, ya sıcaklık yüksektir bir fark vardır yani. İşlemciye suç atmamak gerek hemen.
Yahu 2 sene kullandım diyorum işlemciyi değiştirdim darboğaz bıçak gibi kesildi, RAM'lere veya diğer şeylere falan laf atmaya gerek yok 16 GB çift kanal sistemde hiçbir sıkıntı yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı