Aslında evet daha mantıklı, anakart 2. planda olabilir.OC yapmak için anakart değişeceğine işlemciyi değiştirse daha mantıklı olmaz mı?
İşlemcinin rezil bir yanı yok. APU ile birlikte çok da ucuza alınan ve fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir işlemci. Normal yani. Ancak 570'e yetmiyorsa sıkıntı başka yerde de olabilir.Rezil bir işlemciydi zaten bana 570'i zehir etmişti. İmkan varsa geçici ve boş yöntemler yerine işlemciden kurtulmaya bak.
2 sene kullandım ekran kartıyla kullanınca her tarafıyla rezil bir işlemci. Witcher'den tut fazla işlemci istemeyen oyunlara kadar darboğazın kralını yaşattı. 1600 AF'ye geçince derin bir nefes aldım. Sıkıntıyı boşuna başka yerde aramaya gerek yok sorun işlemcide.İşlemcinin rezil bir yanı yok. APU ile birlikte çok da ucuza alınan ve fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir işlemci. Normal yani. Ancak 570'e yetmiyorsa sıkıntı başka yerde de olabilir.
Yahu 2 sene kullandım diyorum işlemciyi değiştirdim darboğaz bıçak gibi kesildi, RAM'lere veya diğer şeylere falan laf atmaya gerek yok 16 GB çift kanal sistemde hiçbir sıkıntı yoktu.RX 570 ile darboğaz yapmaz ki. Yapıyorsa ya çözünürlük düşüktür, ya sıcaklık yüksektir bir fark vardır yani. İşlemciye suç atmamak gerek hemen.
3300X piyasada yok. R5 3600 daha mantıklı. Hem 3100'den daha iyi3100, 3300X.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.