R5 5600X 3070 Ti GTA 5 ve Rust'ta düşük GPU kullanımı

DenizmeN

Hectopat
İyi günler, sorum şu; 3070 Ti ve R5 5600X bir sistemim var GTA 5'de ve Rust oyununda GPU kullanımım genelde düşük oluyor. Bunun nedeni nedir? Normalde almam gereken FPS değerini alamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu bilmiyorum ama. RTX3000 serisi 2K için ideal diye biliyorum. FHD de ekran kartına yetişemiyor olabilir işlemci. Ama oran düşük gibi duruyor. Bilmiyorum sizi rahatsız eden sorun ne o önemli bence. Oyun esnasında ne oluyor rahatsız edici?

GTA V'e Rust oyunlarında kullanım oranı birden düşünce FPS düşmesi tarzı bir şey yaşıyorum ondan biraz rahatsız oldum.

Bunu bilmiyorum ama. RTX3000 serisi 2K için ideal diye biliyorum. FHD de ekran kartına yetişemiyor olabilir işlemci. Ama oran düşük gibi duruyor. Bilmiyorum sizi rahatsız eden sorun ne o önemli bence. Oyun esnasında ne oluyor rahatsız edici?

FPS düşmesi yaşıyorum hocam kullanım oranı birden düşünce ondan rahatsız oldum.

Son düzenleme:
GTA V'e Rust oyunlarında kullanım oranı birden düşünce FPS düşmesi tarzı bir şey yaşıyorum ondan biraz rahatsız oldum.

FPS düşmesi yaşıyorum hocam kullanım oranı birden düşünce ondan rahatsız oldum.
3070 Kullanıyorum. Ben de Rust oynuyorum. Bu oyunda her şeyi düşükte tutarak oynuyorum. Kasma takıl vs yaşamıyorum fakat fps 250-110a kadar düşüyor değişkenlik gösteriyor. Maalesef bu oyunun optimizasyonu böyle.

@DenizmeN Fazlada kafaya takmamak lazım. Eğlenmeye bakın oyun oynarken :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı