R7 2700X RTX 2080 Ti sistem toplama

onuresenonur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir sistem toplamaya karar verdim, yorumlar mısınız (kasaya gösterişli ve şahşahlı olması tercihim değil, parçaları tutsun yeter.) Anakarttan sadece uyum konusunda kuşkuluyum, fikirleriniz için teşekkürler.

İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X Socket AM4 4.3GHz 20MB Önbellek 105W İşlemci
Kasa: COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 MidT ATX RGB PENCERELİ KASA
Anakart: MSI X470 GAMING PRO AMD Socket AM4 DDR4 Ryzen USB3.1 Anakart
Ekran kartı :MSI GeForce RTX2080Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR6 352Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
RAM: Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Predator Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V XMP
Soğutucu : COOLER MASTER MASTERLIQUID 240L (120MMx2)AM4 UYUMLU RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
SSD: Samsung 250GB 970 EVO M.2 Sata NVMe SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 1500MB)
PSU: THERMALTAKE TOUGHPOWER 80PLUS GOLD 750W FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
HDD: Toshiba 3.5" 2TB SATA 3.0 64MB Önbellek 7200Rpm Harddisk
Monitör: MSI Optix MAG27CQ 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR

Son düzenleyen: Moderatör:
O kasayı alırsanız çok üzülürsünüz. İtopya üzerinden en kötü Sharkoon kasalara bakın. Böyle bir sisteme S340'tan daha fazlası alınmalı bence. Bütçe var ise H700İ düşünün bence. Yine de tam bütçenizi belirtin daha iyisi çıkabilir ortaya. Bu sistem en az 16.000 TL'dir diye düşünüyorum.
Kasayı önermiyorum. PSU'nun fiyatına bağlı.
PSU 980 TL.

vatandan alınacak komple bütçe 21.000
Paraçalar uyumlu bir sıkıntı yok. Bu sisteme ne kadar ücret ödeyecksiniz?
kara cuma indiriminde 22-23 kasım tarihinde alınacak dün gittim cumayı bekle dediler iletişim bilgilerini verdim arayacaklar bakalım amazon bekleyemem anlayacağınız teşekkürler
O kasayı alırsanız çok üzülürsünüz. İtopya üzerinden en kötü Sharkoon kasalara bakın. Böyle bir sisteme S340'tan daha fazlası alınmalı bence. Bütçe var ise H700İ düşünün bence. Yine de tam bütçenizi belirtin daha iyisi çıkabilir ortaya. Bu sistem en az 16.000 TL'dir diye düşünüyorum.

PSU 980 TL.
kasaya fazla para vermek istemiyorum açıkçası işimi görmez mi ne gibi üzülürüm

PSU 980 TL.
Xigmatek EN9726 Prosper Full Pencereli Kasa - Vatan Bilgisayar bu nasıl olur

Son düzenleme:
vatandan alınacak komple bütçe 21.000

kara cuma indiriminde 22-23 kasım tarihinde alınacak dün gittim cumayı bekle dediler iletişim bilgilerini verdim arayacaklar bakalım amazon bekleyemem anlayacağınız teşekkürler

kasaya fazla para vermek istemiyorum açıkçası işimi görmez mi ne gibi üzülürüm

Xigmatek EN9726 Prosper Full Pencereli Kasa - Vatan Bilgisayar bu nasıl olur
İlk seçtiğiniz kasada kronik hava akışı problemi var.Tavsiyem Dark R30’dur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı