Hocam R23 daha fazla sıcaklık değerleri veriyor sanki. Sebebi nedir? Az önce 80 olmamıştı hiç.
Eki Görüntüle 2456494
-35 çok agresif değer. Sıcaklıklar kadar stabilite de önemli şu an. Sizin en başında sıcaklıklıklarınız kabul edilebilirdi zaten. OCCT indirip stabilite testi yapın en az 1 saat.
O zaman şimdi R23 testini durdurup, ayarları eski haline getireceğim.Siz bu yaptığımız değişikliklere ek olarak bir ara BIOS'u sıfırlayıp orjinal hali ile deneyin, güç tüketimi bu kadar artmamalı, BIOS'tan yapılan değişikliklere bir göz atarsınız belki bir yerde bir ayar farklıdır.
Hayır gaming mod kapalı deminden beri açık mı yoksa? 105W modu da kapalı olacak, bu işlemci için değil o.O zaman şimdi R23 testini durdurup, ayarları eski haline getireceğim.
Gaming Mode ve 105W modu konusunda hemfikir miyiz arkadaşlar? Kesin kapalı kalmaları lazım, değil mi?
Yok hocam ikisi de BIOS üzerinden kapalıydı zaten.Hayır gaming mod kapalı deminden beri açık mı yoksa? 105W modu da kapalı olacak, bu işlemci için değil o.
Hayır gaming mod kapalı deminden beri açık mı yoksa? 105W modu da kapalı olacak, bu işlemci için değil o.
Yok hocam ikisi de BIOS üzerinden kapalıydı zaten.
PBO Disable mi Auto mu olması lazımdı? Birkaç önemli ayar var diye tüm biosu sıfırlayamam şuan. Unuttum hangi ayarın default olduğunu.
En başında söyledim size zaten. -35'in stabil olma ihtimali çook düşük. O kadar uğraştıktan sonra stabilite testinde uyarı yiceksiniz yüksek ihtimalleEki Görüntüle 2456497
Ya da direkt varsayılana sıfırlıyorum. Otomatikte kalsın hepsi.
Neye göre düşük stabil olmasa ben de olmaz 9800x3D için limit -35 ile 30 arası stok saat hızında keza PBO ile saat hızını 200 MHZ artırınca da -30 ile -25 arası stabil.En başında söyledim size zaten. -35'in stabil olma ihtimali çook düşük. O kadar uğraştıktan sonra stabilite testinde uyarı yiceksiniz yüksek ihtimalle
Eki Görüntüle 2456495
PBO Advance olacak PBO limit oto Scalar oto Boost Clock Overdrive disable ardından Curve Optimizer üzerinden her bir çekirdek -35 olacak.
Daha iyi varsayılan yapın onun üzerinden ilerleyelim.
En başında söyledim size zaten. -35'in stabil olma ihtimali çook düşük. O kadar uğraştıktan sonra stabilite testinde uyarı yiceksiniz yüksek ihtimalle
@Abstrack99 adama sabahtan beri boşu boşuna uğraştırıyorsun birde disslike atıyorsun.
Bunlar standart ayarlar.Eki Görüntüle 2456498
AMD Expo’yu açtıktan sonra çoğu ayarın bu şekilde değiştiğini fark ettim. Bunlarda bir hata yoktur değil mi EXPO açık bir şekilde kalması en sağlıklısı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.