R9 280X Sistem oyunlarda takılma sorunu

Tony Jaa

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
@Persistent Bu gün haber geldi vatandan ilk önce Windows 7 atmamız lazım dedi. 30 TL karşılığında tamam atın dedim testi etmişler hiç bir takılma kasma yok diyorlar FC4 ultra'da 50 FPS diyor adam Assassin's creed rogue 65 FPS diyor ama bu iki oyunda bende kasıyordu takılıyordu kasa akşam gelecek bakalım bende durum ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhaf bir durum vallahi ya. Yani adamların incelemesi sadece oyun testi anlamında mı ? Böyle bir saçmalık olamaz. Oyun mu denemişler sadece.
Ya kardeşim yani elektirikten olma ihtimali nasıl mesela bir detaylı anlat bana.
Senin monitörünle denemediler değil mi ?

Şimdi mantıken adamlarda sorun çıkmıyor ise durum şöyledir:
Senin elektrik sistemin veya monitörün. Çünkü diğer şeyler aynı adamlarda da vardı ama onlarda sorun yok. Sende olan onlarda olmayan tek şey Elektriğin ve monitörün.

Tuhaf bir durum vallahi ya. Yani adamların incelemesi sadece oyun testi anlamında mı ? Böyle bir saçmalık olamaz. Oyun mu denemişler sadece.
Ya kardeşim yani elektirikten olma ihtimali nasıl mesela bir detaylı anlat bana.
Senin monitörünle denemediler değil mi ?

Şimdi mantıken adamlarda sorun çıkmıyor ise durum şöyledir:
Senin elektrik sistemin veya monitörün. Çünkü diğer şeyler aynı adamlarda da vardı ama onlarda sorun yok. Sende olan onlarda olmayan tek şey Elektriğin ve monitörün.
Ben bu Bilgisayarı 2. el aldım sahibinden bende ilk baştan beri takılma ve kasmalar vardı PC'yi aldığım kişiye söyledim 4 kez ekran kartı değiştirdik sorun düzelmedi ona verdim kasayı götürdü test etti hatta video attı onda hiç bir takılma yok idi ama kasa bana geldi durum aynı kasmalar takılmalar var. Vatana götürdüm format attılar test ettiler oyun testi hiç bir takılma kasma olmuyor dediler kasa geldi bende durum aynı. Bizim evde topraklama yok ev biraz eski elektrik zayıf büyük ihtimal. Monitör benim monitör değil bu arada ama ben sordum monitör ile alakası olmaz dediler.

Ben bu Bilgisayarı 2. el aldım sahibinden bende ilk baştan beri takılma ve kasmalar vardı PC'yi aldığım kişiye söyledim 4 kez ekran kartı değiştirdik sorun düzelmedi ona verdim kasayı götürdü test etti hatta video attı onda hiç bir takılma yok idi ama kasa bana geldi durum aynı kasmalar takılmalar var. Vatana götürdüm format attılar test ettiler oyun testi hiç bir takılma kasma olmuyor dediler kasa geldi bende durum aynı. Bizim evde topraklama yok ev biraz eski elektrik zayıf büyük ihtimal. Monitör benim monitör değil bu arada ama ben sordum monitör ile alakası olmaz dediler.
Tabi canım takılmanın monitörle alakası olmaz ancak monitörün baya eski.
Demek ki geriye elektirik sistemi kalıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı