R9 280X sistemde oyunlarda takılma sorunu

• Konuyu başlatan tonyjaa321
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 304
  • Görüntüleme 24.147
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

tonyjaa321

Ziyaretçi
  • AMD FX 8370E işlemci.
  • 8 GB ram.
  • Windows 7.
  • R9 280X kart.
  • Msi 970a g46 ana kart.
Neredeyse her oyunda takılma var. Özellikle grafikleri iyi olan witcher 3, batman arkham knight, GTA V, Watch Dogs, BF4 gibi oyunlarda çok oluyor. Msi afterburner ile baktım derece 60 civarında ama Gpu kullanımı yükselip düşüyor yükselip düşüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kardeşim bir düzgün çalıştığından emin olduğun bir SSD'yi veya HDD'yi takıp, oyunu oraya yükleyip dene.
Çevrenden bulabilirsin diye düşünüyorum. Satın almana gerek yok. Bulamazsan bana haber ver ben bir bakim varsa elimde yolliyim sana.

Çevremde yok maalesef. Satın almam gerekir ve sorun çözülmez ise boşuna almış olurum.

Haklısın. Ben bir bakim elimde varsa yollarım sana
Tamam çok teşekkür ederim.

Şu anda başka yapabileceğimiz bir şey yok mu?

Şu anda böyle PC.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bayram şunu da söyliyim. Windows'un kurulu olduğu dizinde yüklü olmayan oyunların adam akıllı çalışmadığına çok şahit oldum haberin olsun.
Birazdan bir kaç şey daha deniyeceğiz ayrılma burdan.

İstersen Ekran kartı bios sürümünü güncelleyelim? TechPowerUp

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 193
  • upload_2015-10-6_15-39-10.png
    139,3 KB · Görüntüleme: 205
Tabi tabi güncelleme gerekiyorsa güncelle hemen. Sen bana AMD Catalyst Control Center'ının sürümünü yollasana kaçmış ?

Bence kardeş sen güzel bir format at ve bütün diskleri biçimlendir. Güncel Windows 10 kur ve önce bir tane oyun yükleyip performansa bak.

Kardeşim WhatsAPP hiç bana göre değil. Ben seni arasam ?

Burdan birkaç işlem daha yapalım. Arıyim ben seni ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tonyjaa321, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…