Neredeyse her oyunda takılma var. Özellikle grafikleri iyi olan witcher 3, batman arkham knight, GTA V, Watch Dogs, BF4 gibi oyunlarda çok oluyor. Msi afterburner ile baktım derece 60 civarında ama Gpu kullanımı yükselip düşüyor yükselip düşüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kardeşim bir düzgün çalıştığından emin olduğun bir SSD'yi veya HDD'yi takıp, oyunu oraya yükleyip dene.
Çevrenden bulabilirsin diye düşünüyorum. Satın almana gerek yok. Bulamazsan bana haber ver ben bir bakim varsa elimde yolliyim sana.
Kardeşim bir düzgün çalıştığından emin olduğun bir SSD'yi veya HDD'yi takıp, oyunu oraya yükleyip dene.
Çevrenden bulabilirsin diye düşünüyorum. Satın almana gerek yok. Bulamazsan bana haber ver ben bir bakim varsa elimde yolliyim sana.
Bayram şunu da söyliyim. Windows'un kurulu olduğu dizinde yüklü olmayan oyunların adam akıllı çalışmadığına çok şahit oldum haberin olsun.
Birazdan bir kaç şey daha deniyeceğiz ayrılma burdan.
Bayram şunu da söyliyim. Windows'un kurulu olduğu dizinde yüklü olmayan oyunların adam akıllı çalışmadığına çok şahit oldum haberin olsun.
Birazdan bir kaç şey daha deniyeceğiz ayrılma burdan.