T
tonyjaa321
Ziyaretçi
- AMD FX 8370E işlemci.
- 8 GB ram.
- Windows 7.
- R9 280X kart.
- Msi 970a g46 ana kart.
Çevremde yok maalesef. Satın almam gerekir ve sorun çözülmez ise boşuna almış olurum.Kardeşim bir düzgün çalıştığından emin olduğun bir SSD'yi veya HDD'yi takıp, oyunu oraya yükleyip dene.
Çevrenden bulabilirsin diye düşünüyorum. Satın almana gerek yok. Bulamazsan bana haber ver ben bir bakim varsa elimde yolliyim sana.
Tamam çok teşekkür ederim.Haklısın. Ben bir bakim elimde varsa yollarım sana![]()
İstersen Ekran kartı bios sürümünü güncelleyelim? TechPowerUpBayram şunu da söyliyim. Windows'un kurulu olduğu dizinde yüklü olmayan oyunların adam akıllı çalışmadığına çok şahit oldum haberin olsun.
Birazdan bir kaç şey daha deniyeceğiz ayrılma burdan.
05425563519 Whatsapp'tan ulaşabilir misin.Tabi tabi güncelleme gerekiyorsa güncelle hemen. Sen bana AMD Catalyst Control Center'ının sürümünü yollasana kaçmış ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.