Rampage SN-R7 mesh incelemesi

Öncelikle selam. Bu benim 2. incelemem. Bu kulaklığı uzun süredir kullanıyorum ve incelemesini yapmak istedim. Öncelikle biliyorum ki Everest ve Rampage markaları kötü markalar. Yine de kullandığım kulaklıktan memnunum. Kulaklığı trendyol.com'dan 150TL gibi bir fiyata almıştım. Kendisi şu an trendyol.com'da indirimsiz fiyatı 250TL. Kulaklık güzel olsa da bu fiyata çok daha iyi kulaklıklar alınabilir. Şimdi kulaklığa geçelim, gözlük kullanan birisiyim. Biraz rahatsız etse de rahat bir kulaklık. Ses kalitesi oldukça iyi. Aşırı basslı troll videolarda ve CS:GO gibi ses kasma oyunlarında denedim ve güzel sonuçlar var. Mikrofona gelirsek kısa ama aşırı iyi kaliteli bir mikrofonu var. Ben beğendim. Sağlamlık testine gelirsek 3 kez yüksekten düşürdüm yanlışlıkla. 😁 3'ünden de sağlam çıktı. Kulaklıkta 2 adet Rampage logosu olan kırmızı LED'li yerler var. Rahat kulaklık.

İlk kez kulaklık inceliyorum ve bu 2 markanın kötü olduğunu biliyorum. Yine de alanlara ve alacaklara yardım etmek istedim. Bu fiyata daha iyi kulaklıklar bulunabilir. Ayrıca mikrofonu uzuyor mu yoksa küçücük mü kalıyor onun hakkında bir bilgim yok. Eksik geçtiğim yerler olabilir zamanla düzelir.
 

Dosya Ekleri

  • 1_org.jpg
    1_org.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 73
@schlss uzadığını sanmıyorum, öyle bir yapıda değil. Ayrıca fotoğraflarda çok heybetli duruyor gerçekte öyle değil. Mikrofonu çekmeyi denedim biraz daha zorlarsam elimde kalacak :D.

Hocam şu uzunluğa bakın bir de bizim mikrofonumuzun uzunluğuna bakın.
 

Dosya Ekleri

  • 1614464866756.png
    1614464866756.png
    89,3 KB · Görüntüleme: 70

Yeni konular

Geri
Yukarı