Keşke bir ekran görüntüsüne baksaydında da neyin ne olduğunu anlasaydın. ''People who defend DRM - Don't wait till you trip and fall and have your shitty limitation experince to start getting aware of the problem, because by the time you do... It'll definitely be too late for the gaming industry.
Onu kıramazlar gibi. The Crew dahi zor kırıldı hatta The Crew Wild Run halen kırılmadı diye biliyorum. Tek başına oynamak için bile yapımcı firmanın serverlerine bağlı olmak lazım. Call of Duty Modern Warfare 2019'da öyle hikaye modunu oynamak için oyunun serverine bağlı olmak lazım.
Oyuna para verenler niye sürekli ağlıyor anlamıyorum. Kardeşim zoruna gidiyorsa milletin bedava oynayıp senin yüzlerce lira bayılman, o zaman gidip de ya o kadar para vermeyeceksin ya da ağlamayacaksın.
Oyunda tahmin edemeyeceğiniz kadar emek var. Hatta sadece bu oyunda değil tüm oyun, yazılım veya işletim sistemlerinde az çok emek var. O ücret o çalışanların maaşını ödemek için kullanılıyor. Kaç bin saat uğraşıp piyasaya sürdüğü oyunun bedava oynanması hoş değil.
Oyunları crack oynayanlara kızamıyorum sistemin kaldırır mı ? Merak edersin sıkılır mısın ? Merak edersin crack oynarsın demo gibi hem şartlar malum oyun 300 TL kızmam ama 18 liralık oyunu crack oynayıp para verenlere enayi diyenlere sinirleniyorum.
Empress'in bu konusu ve devamında yayınladığı oyunlardan sonra CPY ve diğerlerinin bir anda piyasaya dönüp oyunları takır takır salması garip geliyor. İki taraf da isim vermedi ama Empress "ben oyunları yayınlıyorum, kırmasına rağmen yayınlamayanları ifşa ederim" dedi sonra da CPY "bazıları bizim için rüşvet alıyor demiş ama bu yanlış" demişti. Konunun detayları için kurallara uygun sitelerden linkler vereyim daha detaylı bakmak istersen. Bizzat ben de takip etmiştim. (Empress'e ay başında bağış yaptım, ki RDR2 ile ne seviyede olduğunu kanıtladı.)
denuvo başta olmak üzere, orjinal yazılımları koruyan, koruma programlarını etkisiz hale getiren, bir döngü içerisinde bırakan ya da sanal olarak, orjinal olduğunu düşündürten, crack scene gruplarınd…
cpy, codex ve bilimum scene gruplarının kelimenin tek anlamı ile eline vermiş koca daşaklı hatun. "siz rüşvet alıp crackları bilerek geciktirirken ben çatır çatır kırdım oyunları, yayınlamazsanız…