RDR 2 EMPRESS tarafından kırıldı

Hemen hemen 1 yıl sonra RDR 2 empress tarafından kırıldı.

RDR2 Empress NFO.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke bir ekran görüntüsüne baksaydında da neyin ne olduğunu anlasaydın. ''People who defend DRM - Don't wait till you trip and fall and have your shitty limitation experince to start getting aware of the problem, because by the time you do... It'll definitely be too late for the gaming industry.
Ne demeye çalıştığınızı anlayamadım.
 
Oyuna leş mi diyorsun yani 😒

Onu kıramazlar gibi. The Crew dahi zor kırıldı hatta The Crew Wild Run halen kırılmadı diye biliyorum. Tek başına oynamak için bile yapımcı firmanın serverlerine bağlı olmak lazım. Call of Duty Modern Warfare 2019'da öyle hikaye modunu oynamak için oyunun serverine bağlı olmak lazım.
RDR2'de var zaten öyle bir koruma ama kırıldı.
 
Oyunları crack oynayanlara kızamıyorum sistemin kaldırır mı ? Merak edersin sıkılır mısın ? Merak edersin crack oynarsın demo gibi hem şartlar malum oyun 300 TL kızmam ama 18 liralık oyunu crack oynayıp para verenlere enayi diyenlere sinirleniyorum.
 
Battle.net oyunları da kırılır mı acaba? Diablo 3 8 yıl önce çıkmasına rağmen hiç bir gelişme yok. :D
 
Böyle şeyler bana komik geliyor. CPY niye kırıp elinde bekletsin ki? Aralarında yarış var.

Empress'in bu konusu ve devamında yayınladığı oyunlardan sonra CPY ve diğerlerinin bir anda piyasaya dönüp oyunları takır takır salması garip geliyor. İki taraf da isim vermedi ama Empress "ben oyunları yayınlıyorum, kırmasına rağmen yayınlamayanları ifşa ederim" dedi sonra da CPY "bazıları bizim için rüşvet alıyor demiş ama bu yanlış" demişti. Konunun detayları için kurallara uygun sitelerden linkler vereyim daha detaylı bakmak istersen. Bizzat ben de takip etmiştim. (Empress'e ay başında bağış yaptım, ki RDR2 ile ne seviyede olduğunu kanıtladı.)

 

Yeni konular

Geri
Yukarı