Sürprizbozan RDR2'de en iyi chapter hangisi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RzSlayer0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500

Nvidia RTX 4060
Meslek
Öğrenci
Merhaba RDR 2 neredeyse bitti ama ben etrafta Arthur ile (özellikle Arthur) dolaşıp toplanabilir eşyaları toplamak silah toplamak yan görevleri yapmak istiyorum. Bunun için en iyi chapter hangisi? Arthur'un çok bitkin olmadığı ve yan görevin bol olduğu bir chapter arıyorum. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Arthur'un olduğu bölümü oynuyorum ama bir save dosyası bulacağım dediğiniz gibi 3 veya 4 dün save dosyası var zaten nexus mod da falan sizce 3 mü yorsa 4 mü?

Atın yoksa chapter 3'te çok güzel 3 at arasından birini alabiliyorsun. Saint denis caliga Hall'ın hemen arkasında benim önerim 3 kanka ama 4'te en iyi 2. chapter.

Merhaba RDR 2 neredeyse bitti ama ben etrafta Arthur ile (özellikle Arthur) dolaşıp toplanabilir eşyaları toplamak silah toplamak yan görevleri yapmak istiyorum. Bunun için en iyi chapter hangisi? Arthur'un çok bitkin olmadığı ve yan görevin bol olduğu bir chapter arıyorum. Sizce hangisi?

Chapter 4-5. özellikle chapter 5 de Arthur'un sonlarına yakın bir yan görev açılıyor haritanın sağ üst kısımlarında dul bir kadına yardım ediyoruz o yan görev efsaneydi.

Hocam arkadaşın konuşma tarzından, özellikle de Arthur ile oynamak istiyorum demesinden oyunu iyice bildiğini ve spoilerlara hakim olduğunu düşünüyorum bu sebeple öyle yazdım spoiler olduysa kusura bakmasın.

Oyunu bitirdim zaten neredeyse jhona geçtim sorun değil yani reis.

Chapter 3'te yan görevler fazla mı oynatır mı kendini.

Kesinlikle silahşor yan görevi yapın valentinenın küçük barında albert mason yapın ve sizden hayvan ceseti isteyen bir kadın var onunkileride yapın ama kadınınki johna kadar sürüyor.

Atın yoksa chapter 3'te çok güzel 3 at arasından birini alabiliyorsun. Saint denis caliga Hall'ın hemen arkasında benim önerim 3 kanka ama 4'te en iyi 2. chapter.

O zaman şöyle yapsam 3. bölümü komple bitirsem yan görevlerini falan sonra 4. bölüme geçip son görevine kadar gelsem ve 5. chaptera geçmesem böyle nasıl olur?

Kesinlikle silahşor yan görevi yapın valentinenın küçük barında albert mason yapın ve sizden hayvan ceseti isteyen bir kadın var onunkileride yapın ama kadınınki johna kadar sürüyor.

Silahşor yan görevinde bir eleman vardı trende kovalıyorduk iğrenç bir görevdi meğerse bizim de eğilerek ateş etmemiz gerekiyormuş bir saat ona uğraştım her yolu denedim en son eğildim öyle oldu.

O zaman şöyle yapsam 3. bölümü komple bitirsem yan görevlerini falan sonra 4. bölüme geçip son görevine kadar gelsem ve 5. chaptera geçmesem böyle nasıl olur?

Senin kararın ama chapter 4 son görevden birkaç önceki yap chapter 4 son görevde kampta biri kalmıo hosea dutch kalıyor sana önerim chapter 3'te at bul eğer yap çanta yap yan görev yap zaten yan görevlerin ilerlemesi için chapter atlamalısın.

Oyunu bitir yani bitirmeyeceksen niye oynuyorsun.

Oyunu bitirdim ben reis ben Arthur'la oynamak için diyorum şimdi jhonla yaklaşık bir 5 saatim belki daha az kaldı ama ben oyunu daha fazla oynmak daha fazla içerik tüketmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı