Sürprizbozan RDR2'de en iyi chapter hangisi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RzSlayer0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500

Nvidia RTX 4060
Meslek
Öğrenci
Merhaba RDR 2 neredeyse bitti ama ben etrafta Arthur ile (özellikle Arthur) dolaşıp toplanabilir eşyaları toplamak silah toplamak yan görevleri yapmak istiyorum. Bunun için en iyi chapter hangisi? Arthur'un çok bitkin olmadığı ve yan görevin bol olduğu bir chapter arıyorum. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan görevlerin çoğu Chapter 4'te açılıyor. 3'te eksik olanlar var baya.
Chapter 6'da ise birkaç tane daha açılmakta ve kıyafetler ile silahların hepsi komple açılmış oluyordu. Şahsen 4 ve 6 en iyisi açık dünyada gezmek için
Ekstra olarak Arthur ile işiniz bitince John'la da yan görevlerin devamı ve baya ekstra yan görevler var. Ayrıca yan görevlerini yaptığınız kişileri tekrar ziyaret edince farklı şeyler görüyorsunuz.

Silahşor yan görevinde bir eleman vardı trende kovalıyorduk iğrenç bir görevdi meğerse bizim de eğilerek ateş etmemiz gerekiyormuş bir saat ona uğraştım her yolu denedim en son eğildim öyle oldu.
Eğilmeden kestiydim diye hatırlıyorum ben

Yani 3. chapterdan başla 3. chapterda ne varsa her şeyi yap diyosun.

Chapter 1 bence sevilmesede kar felan var 2 saatlik bir chapter yani güzeldi beğendim ben.

Chapter 2 ile 3 nedense ben sıkıldım belki oyunu hızlı bitireyim diye Aralıksız 12 saat oynadım, full ana görev odaklı gittim ve bu yüzden biraz sıkılmıştım yani chapter 3'de baya RDR2 hayal kırıklığım olmuştu biraz aksiyon bölümleri burada kısılmış ama 60-70 saatlik bir oyun içinde full aksiyon bölümü koymak bayardı, yavaş akan bir oyun.

Chapter 4 gerçekten aksiyon olarak mükemmeldi özellikle Saint denis ile beraber çok iyiydi.

Chapter 5'de aynı şekilde güzeldi.

Chapter 6 ise beni gözyaşlarına boğan bir chapterdı halen etkisinden çıkamıyorum .

Epilogue 1 ve 2 ise çerezlik tadında RDR1'in öncesini anlatıyor oynanır güzeldir.

Oyuna puanım 10/9

Chapter 3'te blackwater ve New austin dışında kısıtlanmış bölgede yok sanırım 4'te rhodeste aranıyoruz malum olaydan.

Aktivitelere yoğunlaşmak için chapter arıyor şurada duruyım yam görev yapayım gelişiyim diye.
Yan görevleri yapıp gelişeyim diye bir mantık yok RDR2 oyununda. Oyunun tadını çıkarmak için oynar ama Chapter 5'e gelip bırakmasın bence.

Yani 3. chapterdan başla 3. chapterda ne varsa her şeyi yap diyosun.

Evet çanta falan yapmayı düşünüyorsan onları da yap, eğer yap at bul kendine yorsa yan görevleri tüket toplanabilir topla hazine bul keşife çık çok keyif alırsın.

Yan görevleri yapıp gelişeyim diye bir mantık yok RDR2 oyununda. Oyunun tadını çıkarmak için oynar ama chapter 5'e gelip bırakmasın bence.

Reis ben oyunu bitirdim zaten 5 saati falan kaldı onu bitirdikten sonra yapacağım bu dediklerimi John'la oynanan kısımdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…