Bunu bilmiyordum. Steam kodu olarak mı veriliyor?Humble Bundle'da Red Dead Online 9 liraya satılıyor. Çok daha uygun hale geliyor.
Bunu bilmiyordum. Steam kodu olarak mı veriliyor?Humble Bundle'da Red Dead Online 9 liraya satılıyor. Çok daha uygun hale geliyor.
Boş bir yorum.Doğru zaten, animasyonlar en üst seviyede. Witcher 3 sadece hikaye, müzik ve biraz grafik. Gerisi boş.
Nasıl olmuyor hocam, karakterin etrafında dolaşıp üstünden geçmeyi deneyin.Fakat düz yürürken böyle bir şey olmuyor, eliyle itiyor Arthur Morgan. Hatta itmesinin devamı gelirse kavgaya dönüşüyor.
Far Cry 5'te oynadım, CoD'da oynadım hepsi en yüksek grafiklerdeydi RDR2 kadar gerçekçi gelmemişlerdi.Görsel açıdan bahsediceksek Call Of Duty, Far Cry AC serisi özellikle AC:Unity döneminin en iyi görsele sahip oyun. Cyberpunk 2077 > RDR2 görsel açıdan.
Hocam, Epic Games hesabınızı bağlıyorsunuz ama şimdi baktım indirim bitmiş.Bunu bilmiyordum. Steam kodu olarak mı veriliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.