Sürprizbozan İnceleme Red Dead Redemption 2

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrevitus13

Picopat
Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2026-03-07 165553.png

Giriş:
Bu oyunu çok geç oynamaya başladım sistemim yeterli olmadığı için. PlayStation 5 Pro aldım yeni ama PC'de oynamak istedim ve Steam'dan oynamaya başladım. Aman Allah'ım böyle bir şaheser yok adamlar çıtayı nasıl yükseltmiş anlatamam ya.

20260113171725_1.jpg

Grafikler: 10/10
Grafik seviyesi öyle bir seviyedeki bu oyundaki seviyeye yaklaşan oyun bile görmedim bakın yaklaşan bile diyorum öyle muazzam bir grafik seviyesinden bahsediyoruz 10/10
Oynanış: 10/10

20260103132944_1.jpg

Aslında bilerek yapıldığını biliyorum ama Arthur Morgan bayağı hantal yürüyor vs. falan ama benim hoşuma gidiyor ya gerçekçiliği artırıyor diye düşünüyorum. Balık tutmak, ava çıkmak, ödül avcılığı yapmak gibi aktiviteler çok zevkli muazzam bir oynanışı var oyunun 10/10
Hikaye: 10/8 (Micah ve dutchtan iki puan kırdım yoksa enfes bir hikayesi var)

20260102223754_1.jpg

Micah senin yatacak yerin yok oğlum hayatımda gördüğüm en
yavşak
karaktersin ya. Hikaye olarak da bence muazzam ilerliyor gerçekten o hikayeye kapılıp gidiyorsunuz oyunu 60 saatte ilk run olarak bitirdim çok yan hikaye falan kasmadım yine de harika ötesi bir hikayeye sahip en azından bana göre. John'u ilk oyundan beridir sevmiyorum zaten bunda da sevemedim. Dutch denen herifi keşke boğabilseydim sadece onu söyleyeyim yeter. Hosea en sevdiğim ikinci karakter oldu gerçekten dayım gibi hissettim.
Atmosfer: 10/10

20260223134112_1.jpg

Bu oyunun atmosfer hissiyatı şaka mı sanki zaman makinesiyle 1899 yılına ışınlamışlar gibi. Gerçekten kovboy gibi hissediyorsunuz. 10/10

Genel sonuç: Bu oyundan pek puan kıramadım kusura bakmayın ama gerçekten şaheser bir oyun çıkarmışlar. Micah ve Dutch'a rağmen 10/10 oyun olmuş. Hikayeden iki puan kırsam da genel de puan kıramadım affedin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2672523

Giriş:
Bu oyunu çok geç oynamaya başladım sistemim yeterli olmadığı için. PlayStation 5 Pro aldım yeni ama PC'de oynamak istedim ve Steam'dan oynamaya başladım. Aman Allah'ım böyle bir şaheser yok adamlar çıtayı nasıl yükseltmiş anlatamam ya.

Eki Görüntüle 2672525

Grafikler: 10/10
Grafik seviyesi öyle bir seviyedeki bu oyundaki seviyeye yaklaşan oyun bile görmedim bakın yaklaşan bile diyorum öyle muazzam bir grafik seviyesinden bahsediyoruz 10/10
Oynanış: 10/10

Eki Görüntüle 2672526

Aslında bilerek yapıldığını biliyorum ama Arthur Morgan bayağı hantal yürüyor vs. falan ama benim hoşuma gidiyor ya gerçekçiliği artırıyor diye düşünüyorum. Balık tutmak, ava çıkmak, ödül avcılığı yapmak gibi aktiviteler çok zevkli muazzam bir oynanışı var oyunun 10/10
Hikaye: 10/8 (Micah ve dutchtan iki puan kırdım yoksa enfes bir hikayesi var)

Eki Görüntüle 2672527

Micah senin yatacak yerin yok oğlum hayatımda gördüğüm en
yavşak
karaktersin ya. Hikaye olarak da bence muazzam ilerliyor gerçekten o hikayeye kapılıp gidiyorsunuz oyunu 60 saatte ilk run olarak bitirdim çok yan hikaye falan kasmadım yine de harika ötesi bir hikayeye sahip en azından bana göre. John'u ilk oyundan beridir sevmiyorum zaten bunda da sevemedim. Dutch denen herifi keşke boğabilseydim sadece onu söyleyeyim yeter. Hosea en sevdiğim ikinci karakter oldu gerçekten dayım gibi hissettim.
Atmosfer: 10/10

Eki Görüntüle 2672528

Bu oyunun atmosfer hissiyatı şaka mı sanki zaman makinesiyle 1899 yılına ışınlamışlar gibi. Gerçekten kovboy gibi hissediyorsunuz. 10/10

Genel sonuç: Bu oyundan pek puan kıramadım kusura bakmayın ama gerçekten şaheser bir oyun çıkarmışlar. Micah ve Dutch'a rağmen 10/10 oyun olmuş. Hikayeden iki puan kırsam da genel de puan kıramadım affedin.

At taharet yapabiliyor 10/10

60 Saat oynayıp sildiğim oyun. :D Henüz Chapter 3'TEYDİM.
Steamden satın alınca devam ederim artık. Çok zaman istiyor. :D
Eline sağlık.

Bu arada 60 saat oynamama rağmen hantallığa alışamadım. Umarım sonraki oyunlarda böyle hantallık olmaz. Çok animasyon vardı. Benim gibi saatlerce avcılık yaptıysan baya göze atıyor. :D Atım avlayacağım hayvanı eziyor. 5 Dakikadır kovaladığım hayvanın derisi mefta!

Birde ne güzel avlanmışım. Bir sürü derim varken! Komik şekilde çıplak adamın kurduna öldüm! :D

İlk başta oyunu silmiştim. Karlı bölgede falan, dedim bu ne abi ya akmıyor etmiyor. Sonra bir düşündüm "ulan insanlar neden seviyor belki ben fazla ön yargılı davrandım" diye. Tekrar yükledim. Chapter 5 haricinde çok süper hani kelimelerim yetmez anlatmaya, ama maalesef sevmedim oyunu çünkü ben direkt Western temasını sevmiyorum, bana sıkıcı geliyor. Ama kesinlikle herkesin deneyimlemesi lazım bence. Güzel kafa da yapılmış.

İlk başta oyunu silmiştim. Karlı bölgede falan, dedim bu ne abi ya akmıyor etmiyor. Sonra bir düşündüm "ulan insanlar neden seviyor belki ben fazla ön yargılı davrandım" diye. Tekrar yükledim. Chapter 5 haricinde çok süper hani kelimelerim yetmez anlatmaya, ama maalesef sevmedim oyunu çünkü ben direkt Western temasını sevmiyorum, bana sıkıcı geliyor. Ama kesinlikle herkesin deneyimlemesi lazım bence. Güzel kafa da yapılmış.
Batı temasını sevmiyorsanız tabii ki normaldir, yine de denediğiniz için tebrikler.

Onu nasıl unuturum ya. :D

Vallahi silmeye kıyamıyorum 120 GB falan malum depremzede olarak devletimiz hala bizim bölgeye sabit internet getirmedi. Mobilden indirdim. :(
Bende aynı şekilde silemiyorum. 170 saat oynadım, hala yeni şeyler gelebiliyor. Bıraktım tabi şu aralar üniversite okuduğum için ancak elimde olsa 1000 saat oynarım. Mükemmel ötesi oyun. Yüzlercesini oynadım, bu kadar uğraşılmışını görmedim. Bide 1800 lerin kovboy temasını işlemesini benim daha da ilgimi çekti. 7-8 yaşlarımda Call of Juarez serisini oynuyordum. Bound in Blood favori kovboy oyunumdu. RDR2 gelince, dünyanın en iyi oyunu olduğu için doğal olarak tüm oyunlar arasından favori oyunum oldu. Hikaye olarakta en sevdiğim oyunlar arasındadır. Micah'ın hainliğini güzel işlemişler. Her ne kadar istediğim şekilde bitmese ve üzse de bana göre hikaye de 10/10.

Batı temasını sevmiyorsanız tabii ki normaldir, yine de denediğiniz için tebrikler.
Ya gene sevdim bu arada, böyle açık dünyaya sahip oyunları her zaman severim. En azından oynamadığım halde kötü falan diyen biri değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı