emrevitus13
Picopat
Daha fazla
Giriş:
Bu oyunu çok geç oynamaya başladım sistemim yeterli olmadığı için. PlayStation 5 Pro aldım yeni ama PC'de oynamak istedim ve Steam'dan oynamaya başladım. Aman Allah'ım böyle bir şaheser yok adamlar çıtayı nasıl yükseltmiş anlatamam ya.
Grafikler: 10/10
Grafik seviyesi öyle bir seviyedeki bu oyundaki seviyeye yaklaşan oyun bile görmedim bakın yaklaşan bile diyorum öyle muazzam bir grafik seviyesinden bahsediyoruz 10/10
Oynanış: 10/10
Aslında bilerek yapıldığını biliyorum ama Arthur Morgan bayağı hantal yürüyor vs. falan ama benim hoşuma gidiyor ya gerçekçiliği artırıyor diye düşünüyorum. Balık tutmak, ava çıkmak, ödül avcılığı yapmak gibi aktiviteler çok zevkli muazzam bir oynanışı var oyunun 10/10
Hikaye: 10/8 (Micah ve dutchtan iki puan kırdım yoksa enfes bir hikayesi var)
Micah senin yatacak yerin yok oğlum hayatımda gördüğüm en
yavşak
Atmosfer: 10/10
Bu oyunun atmosfer hissiyatı şaka mı sanki zaman makinesiyle 1899 yılına ışınlamışlar gibi. Gerçekten kovboy gibi hissediyorsunuz. 10/10
Genel sonuç: Bu oyundan pek puan kıramadım kusura bakmayın ama gerçekten şaheser bir oyun çıkarmışlar. Micah ve Dutch'a rağmen 10/10 oyun olmuş. Hikayeden iki puan kırsam da genel de puan kıramadım affedin.
Son düzenleyen: Moderatör: