Reddedildim

Arkadaşlar bu neyin tartışması anlamıyorum burası bir teknoloji forumu değil aklınıza sokun her şey paylaşılabilir. Gülücük atanlar hakkında yorum yapmıyorum sadece yaptığınız şey ile belki gülüp eğleniyorsunuz ama ben de size gülüyorum. Ayrıca konu sahibini de üzüyorsunuz buna bir son verin sonuçta adam burada yaşadığı bir olayı ve üzüntüsünü anlatıyor saçma buluyorsan konudan çık. Şimdi buna da gülücük atarsınız neyse...

Sana gelecek olursak üzülme oldu bitti derim. Bunu yaşamış biri olarak, önüne bak.
 
Yaşla ne alakası var? 23 yaşındayım ve Aykut Elmas'ın tiplemeleri gayet zevk veriyor. İnsanların mizah ve eğlence anlayışları yaşı mı gösteriyormuş? Hayır bir de Aykut Elmas bu sektörde ileri gelen ve kaliteli kalan nadir içerik üreticilerinden biri. İlginç bir yaklaşımınız var.
Yaşını Aykut Elmas izle dediği için sormadım yalnız. Genel olarak yazdığı şeyler yüzünden merak ettim.
 
EqASmx-XMAI8ZLL.jpg


Sonra XXX kişisi için adalet istiyorlar :D
 
Kaçan kovalanır taktiğini uygulaman lazım. Kızla daha ilgilenme hatta başka kızlara yürü. Bir süre sonra döner sana o.
Başka kızlara yürür ve aynı cevabı alırsa yıkım olur. Daha da toparlanamaz. Psikolojik soruna dönüşür. En iyisi ünlü popçu kızlar gibi hayali birine aşık olup , onunla gönül eğlendirmek veya öyle yapıyormuş gibi yapmak. Fotoğraftan bakarak gizli hayranlık gibi, en azından cevap veremiyor, reddedilme ihtimalin yok 😃 Hayal kurmak en güzeli, reel hayat acımasız. Kurtlar sofrası. Artık dişi kuzunun kendi ayağıyla kurda gittiği bir dönemdeyiz. Masumiyet çekici değil.
 
Şimdiki kızları zaten anlayamıyoruz, gerçekten adam akıllı değer veren kişilere değer vermiyor; serseri tipli, düzgün tipli olmayan kişilere değer veriyorlar.

Çok değer vermeyin, üzülürsünüz. Yol verin gitsin hocam, karşınıza daha iyileri çıkacaktır.
 

Geri
Yukarı