Redmi Note 7 Ghost screen sorunu: THH haklı buldu

Avast

Megapat
Daha fazla  
Meslek
EEE
Merhaba 18.12.2019 da ghost screen için hakem heyetine başvurmuştum. 3 aylık cihazda servise vermeden direk hakem heyetine başvurdum. Konusu vardır bugün tebligat geldi. Ben haklı bulunmuşum Redmi Note 7'yi iade edeceğim 1800 TL ücret kaç günde gelir? Daha önce başına gelen oldu mu, nasıl bir yol izleyeyim? Saygılar

Satın aldığınız firma karara itiraz etmez ise birkaç hafta içerisinde iadeniz gerçekleşir. Ne yazık ki süreç yavaş işliyor. İtiraz ettiklerinde süreç daha da uzayabilir.

Hakem heyetinden size gelen kağıtta eğer mal bedeli iadesi veya değişim yazıyor ise direk aldığınız yere cihaz ile birlikte gidin ve paranızı yada değişiminizi yapmadan cihazınızı vermeyin. Süreciniz bitmiş yani. Direk aldığınız yere hakem heyetinden gelen kağıt ile gidebilirsiniz.

Hakem heyetinden size gelen kağıtta eğer mal bedeli iadesi veya değişim yazıyor ise direk aldığınız yere cihaz ile birlikte gidin ve paranızı yada değişiminizi yapmadan cihazınızı vermeyin. Süreciniz bitmiş yani. Direk aldığınız yere hakem heyetinden gelen kağıt ile gidebilirsiniz.
Aradım aldığım yeri onun süresi var öyle hemen olmuyo firma hesap numarası isteyecek dendi

Hocam dava sonuçlandıktan sonra da paramızı almak için o çıkan karar kağıdıyla birlikte illa satıcı firmaya gidip uğraşmak mı lazım? Benim şuan THH'lik olduğum kurum Ankara'da. Ben ise İstanbul'da. Ve bu adamlar asla maillere falan geri dönüş yapmıyor bana. Elime kazandığıma dair karar geçse bile ben paramı nasıl alacağım?

Hocam dava sonuçlandıktan sonra da paramızı almak için o çıkan karar kağıdıyla birlikte illa satıcı firmaya gidip uğraşmak mı lazım? Benim şuan THH'lik olduğum kurum Ankara'da. Ben ise İstanbul'da. Ve bu adamlar asla maillere falan geri dönüş yapmıyor bana. Elime kazandığıma dair karar geçse bile ben paramı nasıl alacağım?
KArar metnini firmaya faks ile gönderip dilekçenize ekleyin. Faks resmi bir kabul makamıdır, firma faksı almadım diyemez.

Hocam itiraz etsede krarı yerine getirmek zorunda değil mi icraya verin diyorlar
Aldığınız yerle görüşmeden nasıl THH'ye başvurdunuz da haklı çıktınız anlamadım. Ben başvurduğumda ürünün 3 kez aynı sebepten gidip gelmesi gerekiyor dediler bana. Sonra öyle oldu tabi. Ancak öyle başvurabildim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı