Renault Taliant alınır mı?

Egea'nın başarısı şirketlerin çok alıyor olması. Biniyorsun diye yüceltmene gerek yok. Koyduğun Golf sıfır değil ve lansman fiyatından alınmış bir Golf. Taliant alacağıma Golf alırım diyemiyor kimse ve Taliant'ın otomatik seçeneği de var. Şu "bende var en iyisi bu" algısını bırakın lütfen.
Biniyorum diye yüceltmiyorum. Talıant'an daha iyi olduğu su götürmez bir gerçek. Yücelttiğim falan yok önceden Symbol'e biniyorduk ve Egea'ya binince sınıf atlamış gibi hissettik. 500-600.000₺ fiyatlara çıkarsan Egea'dan daha iyileri var ama Egea modeli tam bir fiyat/fayda arabası. Golf sıfır olarak 231.000₺ fiyata alınabiliyor ama bulabilirsen. Taliant parasının arabası değil. Corolla duruken Golf dururken Egea dururken Focus dururken Megane dururken kim Taliant alır?
Ekran Görüntüsü (5294).png
180.000₺ verip arka camları elle açılan radyosu olmayan ayna ayarı manuel olan makyaj aynası olmayan 65 beygirlik Joy paket Taliant mı alırsın? Lounge paket Egea mı? Gerçek söyle.

Son düzenleme:
Symbol'den Egea'ya geçince sınıf atladıysan başka araba görmemişsindir sen. Taliant daha çıkmadan neye göre kötü diyorsunuz ki? Zaten ben de fiyatı yüksek diyorum ikisi arasında kalsam ben de Egea alırım da daha araba yok ulan piyasada ne saçmalıyorsun? :D

Symbol'den Egea'ya geçince sınıf atladıysan başka araba görmemişsindir sen. Taliant daha çıkmadan neye göre kötü diyorsunuz ki? Zaten ben de fiyatı yüksek diyorum ikisi arasında kalsam ben de Egea alırım da daha araba yok ulan piyasada ne saçmalıyorsun? :D
Başka araba da gördüm. 2012 Symbol'den sonra 2018 Egea'ya geçince sınıf atlamış gibi hissetmek gayet normal.
Taliant daha çıkmadan neye göre kötü diyorsunuz ki?
Görünen köy kılavuz istemez demişler. Taliant'ın ne olduğu belli. Arabanın arka camları elle açılıyor. Radyosu bile yok. Her kısmı sert plastik. Ayna ayarı manuel bir şekilde yapılıyor. 0-100 hızlanması 17.1 saniye.

Kime ne anlatmaya çalışıyorsam hata bende. Görmemişin bi oğlu olmuş derler ya. Ulan araba yok daha ortada görmedin dokunmadın bile nereden biliyorsun? Şaka gibisin ya. Al sür dünyanın en iyi arabası Egea. :D
Ben Dünyanın en iyi arabasının Egea olduğunu mu söyledim? Gerçekten inanılmazsın ya. Egea fiyatının karşılığını kullanıcısına verir. Segmentinde Egea'dan daha iyileri var ama bu paraya yok.
Arkadaş Taliant'ın iyi bir araba olmadığı belli. Görünen köy kılavuz istemez. Bajaj Qute'nin diğer bir hali Taliant. Egea'ya iyi dedim diye demediğinizi bırakmadınız. Şimdi Toros yeniden çıksa ve ben kötü desem sen yine daha binmedin bile dokunmadın bile belki çok iyi nereden bileceksin diyeceksin herhalde arabanın ne olduğunu inceleyen adamlar zaten söyledi. Bütün kısmı sert plastik donanım yok fiyatı yüksek. Dediğimi anlamayacak ne var? Başka bir dilde mi konuşuyorum?
Egea ile Taliant arasında bulunan farkı anlamıyorsan benim suçum ne?

Giriş paketleri için konuşursak taliant kesinlikle alınmaz. 65 beygir nedir Allah aşkına ya. Araba yüklü halde istanbul içindeki büyük yokuşların olduğu yerlede çok sıkıntı yaratır. 1.0 atmosferik olduğu için torkda yok e turbo olmadığı için alt devirlerde çok ölü olur.
Giriş pakette egea daha mantıklı olur bir kere 25-30 bin lira fiyat farkı var. Egea 95 beygir birde.

Dolu paketleri tartışılır test etmek lazım ama fiyatı çok yüksek bence. Egea hakkında da aşırı bilgim yok ama dolularda da fiyat farkı ile egea almak daha mantıklı olucak gibi. Taliantın tek avantajı otomatik olması gibi. Alıcak kişilerde ona göre bir değerlendirme yaparlar.

Ulan araba yok daha ortada görmedin dokunmadın bile nereden biliyorsun?
YouTuber arkadaşlar testlerini yapmışlar güzelce yüklemişler. İşte burada görünen köy kılavuz istemiyor. Böyle dandik araba olmaz ya. İlla sıfır isteniyorsa egea en iyi tercih olur. İkinci el dersen işler değişir. Arabanın en Full pakette bile bagaj mekanizması alenen ortada yalıtımla ilgili gram çalışma yok. Malzemeden ancak bu kadar çalınabilir şu yüzden bunu söylüyorum karşımızda egea gibi bire bir rakip var.

Fiat fanları toplanmış. Bir yerden kısarlar öteki yerden eklerler bu işler böyledir. Hiçbir araç bir diğerinin aynısı olmaz. Taliant'taki bagaj hacmi sınıfında tek örneğin. Aynı şekilde otomatik şanzıman seçeneği de var. Siz tercih etmeyebilirsiniz ancak elbet alıcısı olacaktır, hitap ettiği kesim vardır. İyi kötü tartışması yapacak kadar tanımıyoruz ki aracı.

İyi kötü tartışması yapacak kadar tanımıyoruz ki aracı.
Fiat fanı mı? İşte burada yanıldınız emekle kazandığı parayı körü körüne berbat bir ürüne vermeyenler diyelim biz ona. Dostum olay tanıyıp tanımamak değil yalıtım malzemesi olmayınca olan Egea'dan daha mı az yol, rüzgar sesi alacak? Otomatik vites konusu da Fiat ürün portföyüne eklenecek. Bu bilgiyi bilen müşterilerde otomatik vites olsun da diğer her şey berbat olsun demez. Bu paralar kolay kazanılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı