Resident Evil 7 Biohazard CPY Tarafından Kırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 24 Ocak 2017'de Denuvo x64 ile korunan oyun 5 gün içinde kırıldı. Çok şaşırdım. En erken kırılan Denuvo'lu oyun herhalde bu oldu. Geliştirici firma adına üzüldüm. Zira oyunun satışları çok iyi gidiyordu. CPY, oyunun release sürümü yani Update 1 dahil olmayan sürümünü kırmış. Ayrıca DLC'ler de dahilmiş. Buyrun NFO resmi.

nfo-render.png

Cidden ya ben böyle oyunları oynayamıyorum. Anca videolarını izleyebiliyorum. Korkarsak video çeken kişiyle korkarız mantığı. :D
Aynen bende baya bir izledim.:D Oyun Delisi'ni izliyorum yanına arkadaşını alıyor süper sarıyor. :D

Peki bu Denuvo nedir ? :) Ben de çok soru soruyorum

Daha öncede dediğim gibi korsanı böyle saçma korumalarla engelleyemezsiniz! Korsanı ancak uygun fiyatlarla engelleyebilirsiniz. Bu arada bende şaşırdım bu kadar kısa sürede kırılmasına. :)

Daha öncede dediğim gibi korsanı böyle saçma korumalarla engelleyemezsiniz! Korsanı ancak uygun fiyatlarla engelleyebilirsiniz. Bu arada bende şaşırdım bu kadar kısa sürede kırılmasına. :)
Haklısınız. 6 7 saatlik oyunu 180 TL gibi bir fiyata satmaya çalışırsan daha çok oyunlarını kırarlar. Herkesin gücü yetmeyebilir oyunu almaya. Alan orijinal alıyor zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı