RTX 2060S vs RX 5700

Hangisi daha iyi olur ?

• Rtx 2060 S

Oy: 43 93,5%
  • Rx 5700

Oy: 3 6,5%

• Oy verenlerin toplamı
    46
DLSS teknolojisi için belki ama RT teknolojisi çok iyi değil diye biliyorum.
Yanlışım varsa düzeltin.
2070S kullanıyorum, bana göre ikisi de boş teknolojiler. Ama ileride DLSS desteği arttıkça işler değişecektir, uzun vadede mantıklı olur. RTX ise hiç cezbetmiyor beni, Ultra'da RTX açık ya da kapalı müthiş bir fark hissedemiyorum.

Yanlışım varsa düzeltin.
RT teknolojisi çok iyi değil evet, ancak yeni çıkacak oyunlarda sonuna kadar kullanabileceksiniz. En güzel örnek Minecraft RT'dir bence, sonrasında bence Cyberpunk 2077 çok iyi olur çünkü öyle bir şehir RT ile belkide Minecraft'tan bile daha iyi olur. Ayrıca RT teknolojisi şu anda daha yeni ve ilerleyen süreçlerde oyun desteği artacak, bu sayede geleceğe de yatırım yapmış oluyorsunuz.

Tamam ben de onu diyorum işte. RTX 2070S'e yakın bir kart diyorsunuz ama 2060S'ten sadece 5-6 FPS önde gözüküyor?
Hocam arkadaşın attığı kart düz 5700. Sizin inatla söylediğiniz kart 5700 XT. Ben zaten 5700 XT alın o fiyata dedim. Bir yazdığımı okuyun Allah için ya, düzgünce okuyup öyle yazın lütfen. Aynı şeyi konuşuyoruz zaten. 5700 ve 5700 XT aynı kartlar değil onu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca fark oyundan oyuna değişir. Oyunlar genel olarak Nvidia anlaşmalı onun da etkisi var.

Hocam arkadaşın attığı kart düz 5700. Sizin inatla söylediğiniz kart 5700 XT. Ben zaten 5700 XT alın o fiyata dedim. Bir yazdığımı okuyun Allah için ya, düzgünce okuyup öyle yazın lütfen. Aynı şeyi konuşuyoruz zaten. 5700 ve 5700 XT aynı kartlar değil onu anlatmaya çalışıyorum.
Sizin dediğiniz RX 5700 XT kartının RTX 2070S'ye yakın olduğuydu.

Ben de video attım. Videoda RX 5700 XT kartı RTX 2060S'ye sadece 6-7 FPS fark atıyor.

Yani diyorum ki;

Videoya göre çıkarımınız yanlış gözüküyor.

Hocam bunun sıcaklık değerleri nasıldır?
1596740789673.png

Gayet iyi hocam, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Sizin dediğiniz RX 5700 XT kartının RTX 2070S'ye yakın olduğuydu.

Ben de video attım. Videoda RX 5700 XT kartı RTX 2060S'ye sadece 6-7 FPS fark atıyor.

Yani diyorum ki;

Videoya göre çıkarımınız yanlış gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam buyrun, şu videoyu izleyin. İnanmıyorsanız başka videoları, incelemeleri izleyin ve konu kapansın lütfen. Gerçekten akşam akşam sabrımı sınadığınızı düşünmeye başladım.

RTX 2000 serisinin Super modelleri oldukça güzel kartlar. Ben tercihimi 2060 Super'den yana kullanırdım ama Gigabyte Windforce modellerinin de Turbox'dan farkı yok kalite olarak açıkçası. Alınabiliyorsa biraz daha kaliteli bir 2060 Super modeli daha iyi olur.

Yanlışım varsa düzeltin.

Hayir gayet iyi. Arkadas nereden variyorsunuz siz bu kaniya? VRAM'den dolayi mi? 2060 RT icin uygun degil diyen komik arkadaslar geliyor aklima. Ha diyelim RT icin uygun degil. DLSS 2.0 ile o sorun zaten ortadan kalkacak? Ee?
2060S alin bu arada biz ona duz 2070 diyelim. Yalniz Windforce modeli sıkıntılı diyorlardi fakat attiginiz Windforce modeli yeni nesil gibi. ASUS TUF Evo gibi demek istedigim. Belki ısınma sorunu yoktur bu kartta. Eger varsa bile 3K'ya Galax RTX2060S alabilirsiniz. 76 dereceyi gecmiyor pek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı