RTX 2080 Ti ve i9 9900K 1080P 240Hz performansı

TeNchi

Decapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Sistem toplamak istiyorum ve aklımdaki sistem RTX 2080 Ti i9 9900K 32 GB RAM ve monitör olarak BenQ XL2546K almak istiyorum. Oyun olarak sadece FPS oyunları oynuyorum (CS:GO, Valorant gibi) ve sistemde render yayın ve işlerimi de yapacağım. Darboğaz gibi sıkıntılar olur mu ya da başka bir sorun bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem hazır kardeşim genede görüşün için teşekkürler ama soruma yanıt verirseniz sevinirim.

Tam bütçenizi söylerseniz 2 kat fazla FPS veren bir sistem toplayabiliriz.
Performansı güzeldir ama daha güncel ve daha güçlü olanı var daha ucuza.

İyi günler arkadaşlar. Sistem toplamak istiyorum ve aklımdaki sistem RTX 2080 Ti i9 9900K 32 GB RAM ve monitör olarak BenQ XL2546K almak istiyorum. Oyun olarak sadece FPS oyunları oynuyorum (CS:GO, Valorant gibi) ve sistemde render yayın ve işlerimi de yapacağım. Darboğaz gibi sıkıntılar olur mu ya da başka bir sorun bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
9900K yerine 5600X tercih edilebilir.
2080Ti yerine 3070 veya 3080 alınabilir.

Arkadaşın sorduğu soru ile alakasız cevaplar gelmiş hep ☺️

Sorusunu yinelemiş, cevaplar yine aynı 😄
Valla bende anladım eskiden kimse ryzen tercih etmez di şimdi herkes amd'ci olmuş arkadaş soruma yanıt vereceklerine bana ryzen al ryzen al diyorlar bakalım neymiş bu ryzen 😊
Tam bütçenizi söylerseniz 2 kat fazla FPS veren bir sistem toplayabiliriz.
Performansı güzeldir ama daha güncel ve daha güçlü olanı var daha ucuza.
3080 bende beğendim ama ryzen konusun da kararsız kaldım eskiden ryzenler çok sorunlu çıkıyordu şimdi herkes Intel yerine tercih etmeye başlamış ryzen alsam gözle görülür bir değişim olur mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı