RTX 2080 Ti ve i9 9900K Sistemi 1080P'de Kullanmak

• Konuyu başlatan Rozi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 10.446
Yok Estağfurullah tabi söylerim onları :) Yaşım 21, Şehir Ankara :)
Daha iyileri sizin olsun arkadaşlar ben çok yoklum çektim zamanında çok çalıştım bir yerlere gelmek için dişimi sıka sıka diş kalmadı diyebilirim ağzımda :) Şimdi rahata kavuştum biraz paramı biriktirdim bir kaç ay şimdi bekliyorum öyle sistem için. Bu arada eski sistemim 25 FPS'de düşük ayarlarda CSGO oynatıyordu. Siz düşünün zaten şimdi oynatmıyor bile 32 bit işletim sistemi yüzünden oyundan atıyor. Benimde Ahtım vardı sistemi yapacağım diye senelerdir çalıştım bir yerlere geldim zor olsada. Şimdi yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum :)

Şimdiden hayırlı olsun kardeşim :)

Şöyle yapalım. Madem paranız var toplayın 2080Tİ'lı sistemi. Sonra 1080p 240Hz ve 2k Monitör alın. Nasıl olsa paranız var. İkisinide deneyin. Hangisi hoşuna giderse. Hem Twitch yayını açarsınız. Öbür monitörde chati okursunuz :)

Şöyle yapalım. Madem paranız var toplayın 2080Tİ'lı sistemi. Sonra 1080p 240Hz ve 2k Monitör alın. Nasıl olsa paranız var. İkisinide deneyin. Hangisi hoşuna giderse. Hem Twitch yayını açarsınız. Öbür monitörde chati okursunuz :)
Zaten benim isteğim 2k 240 HZ monitördü araştırmalarıma göre bu özellikte bir monitör daha yok :) Ama çıkarsa kesinlikle alırım tabi. Evde zaten bir monitörüm var fazladan onu takarım gerekirse, Twitch'de yayın yapamam ben öyle şeyleri beceremem yayındır şudur budur. Ben daha çok Profesyonelleri izliyorum hepsi bu :)

Yaklaşık bi sistemi topladıktan sonra CS oynamayı bıraktım kendi kendime :) Diğer AAA oyunlara yöneliyorsunuz zaten. Yıllarca oynadım CS artık rahatlamışlardır spraylerim meşhurdu :D
O duyguyu almanız bulunmaz bir nimet bence :) Çünkü o duyguyu yaşamak isteyen çok kişi var başta ben :) Siz yıllarınızı vermişsiniz diğer oyun arayışlarına girmeniz normal bence :) haklısınız o konuda takdir ettim doğrusu :)

İnandırıcılığı olmayan gereksiz bir konu. 2080Ti alacakmışda Cs oynayacakmış da git 750Ti al Cs oynayacaksan okullarda açıldı halbuki ama böyle konular nedense yine açılıyor...

konudan uzak olacak ama Profesyonel CS için demişsiniz. MM, ESEA ve Faceit rütbeleriniz nedir?
ESEA ve Faceit oynamadım daha internet pingim uçuyor zaten oyundan atma sorunları oldu bu sene nedense 32 bit kaynaklı diyorlar. Ben Normal'de oynuyorum suprime olabildim en fazla 25-40 FPS'de bu kadar yakaladım fazla kalamadım zaten geri düştüm oradan malesef. Sistemin önemini çok iyi anlıyorum.
konudan uzak olacak ama Profesyonel CS için demişsiniz. MM, ESEA ve Faceit rütbeleriniz nedir?
İnternet TTNET olunca kafayı yiyorsun ister istemez, inşallah bu sene sözleşmem bitiyor SuperOnline'a geçicem bakalım nasıl olcak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı