RTX 2080 Ti ve i9 9900K Sistemi 1080P'de Kullanmak

• Konuyu başlatan Rozi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 10.446
ESEA ve Faceit oynamadım daha internet pingim uçuyor zaten oyundan atma sorunları oldu bu sene nedense 32 bit kaynaklı diyorlar. Ben Normal'de oynuyorum suprime olabildim en fazla 25-40 FPS'de bu kadar yakaladım fazla kalamadım zaten geri düştüm oradan malesef. Sistemin önemini çok iyi anlıyorum.

İnternet TTNET olunca kafayı yiyorsun ister istemez, inşallah bu sene sözleşmem bitiyor SuperOnline'a geçicem bakalım nasıl olcak.
ülkemiz şartlarında zor, rütbeniz de pek iyi değil. yine de bol şanslar dostum.

1080P çözünürlükte CS:GO gibi bir oyunda almayı düşündüğün 2080Ti gücünün maksimum %20-%25'ini kullanır. Boşa masraf. Bu forumdaki hiç kimse Ali Ağaoğlu'nun çocuğu değil. Profesyonel arenada da 1080P çözünürlükte CS oynayan hiçbir oyuncuya da rastlamadım bu arada.

1080P çözünürlükte CS:GO gibi bir oyunda almayı düşündüğün 2080Ti gücünün maksimum %20-%25'ini kullanır. Boşa masraf. Bu forumdaki hiç kimse Ali Ağaoğlu'nun çocuğu değil. Profesyonel arenada da 1080P çözünürlükte CS oynayan hiçbir oyuncuya da rastlamadım bu arada.
Sadece CSGO için değil PUBG felanda oynuyacam hiç oynamadığım oyunlar var ileriye dönük olmasını istedim biraz performans tarafında :)

Sadece CSGO için değil PUBG felanda oynuyacam hiç oynamadığım oyunlar var ileriye dönük olmasını istedim biraz performans tarafında :)
İçiniz rahat olsun, ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Gayet mantıklı hareket ediyorsunuz. Bazıları ne gerek var CS:GO, PUBG için öyle sistem almaya demiş. Arkadaşlar sistemi bir kez toplayıp iyi toplarsanız zaten bundan 10 sene sonraki oyunları bile açabilir. Yani sadece şuan için düşünmeyin.

İçiniz rahat olsun, ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Gayet mantıklı hareket ediyorsunuz. Bazıları ne gerek var CS:GO, PUBG için öyle sistem almaya demiş. Arkadaşlar sistemi bir kez toplayıp iyi toplarsanız zaten bundan 10 sene sonraki oyunları bile açabilir. Yani sadece şuan için düşünmeyin.
Ağzına sağlık be kardeşim içimdekileri aynen söylemişsin sağolasın. Benim bir hastalığım var pek dışarda olamıyorum aslında hayatta insan küçükken söz verdiği şeyleri yapmak istiyor kendine bende bilgisayar oyunlarına merakım vardı kendime bir sözüm vardı bunu gerçekleştirmek istiyorum. Tek hobim bu çünkü evden çıkamam herhangi bir aktivite yapmam biraz zor bende evden pek çıkamadığım için bilgisayar oyunları ile boş zamanımı değerlendiriyorum ama bazen keşke değerlendirmesem diyorum, dediğim biraz karışık yani hem hayalimi gerçekleştirmeye çok yakınım hem de bir yandan hastalık felan işte neyse zor yani benim hayatım biraz bu karışık tek gayemdi. Ama planda olmayan şeyler olabiliyor insanın hayatında neyse Allah'ım sizlere daha iyilerini versin en iyileri sizlerin olsun İnşallah. Planda olmayan şeyler oldu başıma bunlar geldi bende bu biriktirdiğim para ile sistemi bir kez alabilirim ileriye dönük olsun istedim ama keşke dediğim şeyler çok neyse uzattım gereksiz.

CS:GO bilmiyorum ama PUBG'de sorun yaşarsın ekrandan (muhtemelen 60-75hz) dolayı kırılmalar olacaktır, aynı şeyi yaşadım. Param var sıkıntı yok diyorsun Dell S2719DG al keyifle oyna, güzelim sistemin tadını çıkar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı