RTX 2080 Ti ve i9 9900K Sistemi 1080P'de Kullanmak

• Konuyu başlatan Rozi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 10.449

Rozi

Hectopat
Makaleler
1
Aklımda bir soru var birkaç aya kadar i9 9900k işlemci ile 2080 Ti kartını alacağım ama genelde CS:GO ve PUBG oynuyorum. Onları da 1080P çözünürlükte oynuyorum malumunuz :) Diyeceğim o ki 1080P'de kart fazla FPS vermiyor gibi geliyor nedense yani darboğaz mı oluyor ne oluyor yani ben 1080P çözünürlükte oynayamayacak mıyım yani?

İlla gidip 4K ya da 2K monitörde mi oynamalıyız? Bunu merak ediyorum çünkü CS:GO oyunu 2K'da zaten oynanmıyor profesyonel olarak :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sadece belirttiğiniz oyunları oynuyorsanız bu kadar pahalı sisteme gerek yok fakat alacağım diyorsanız benim tavsiyem büyük çözünürlüğe sahip monitörlerde oynamanız. Oyunun keyfini çıkarırsınız. CSGO için 2k yada 4k monitör önermem.

Arkadaşlar ben FPS manyağıyım öyle söyleyim size yani :) Param var o yönden sıkıntı yok, sadece CSGO ve PUBG'de 1080P'de çok daha fazla FPS istediğim için alıyorum bu sistemi. Sizlerden isteğim 1080P'de oynatır mı yani darboğaz yapmaz öyle birşey demi :)

Oyun tarzınıza göre o donanım yanlış bence. Ayrıca 1080p sistemde zaten RTX 2080ti verimli çalışamıyor. İstanbul'da köprü trafiğine Formula 1 aracı ile girmek gibi olur. İlerleyemiyor ki:) Yanındaki Opel ile aynı düzeyde gider ancak:) Test videolarını incelerseniz 1080p monitörde kart kendini kısıtlıyor ve neredeyse GTX 1080 düzeyine indiriyor kendisini. Yani FPS yükselteceğim derken monitöre bakıp "Bu ne la şimdi" diye kalabilirsiniz. Sonra yanlışlıkla buraya gelip "Nvidia bizi dolandırdı AMD candır." gibi bir konu açmak durumunda kalmayın yani:) GTX 1060 - 1070 gayet ideal bence sizin için. Hadi param çok harcayacak yer bulamıyorum deseniz 1080 bile olabilir. Özetle GTX 1080ti bile fazla. Hatta bir arkadaş LoL ve CS:GO oynuyorum, FPS artırmak için GTX 1080ti alsam mı diye bir konu açmıştı. Orada bile herkes yersiz olduğunu yazmıştı galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı