PSU voltaj değerleri inanın iyi ve stabil görünüyor yani şöyle söyleyeyim bakın bu PSU arızalıysa bile eldeki veriler düzgün görünüyor. Stabilize de ne yalan söyleyeyim görüyorum. PSU voltaj dalgalanmaları bile yükte bence tam ayarında görünüyor. Başka PSU'lar ile de deneyin imkan varsa ama cidden düzgün görünüyor yani. Windows içinde bir şey sebep oluyor olamaz değil mi?
%1 ile %99 bu arada dediğim gibi aynı şey diye biliyorum. Drop da gitti demiştiniz sorunlar ne durumda sanki çözüldü gibi zannetmekteyim ama.
Eğer sorunlar devam ediyorsa:
Size en güzel önerim sanırım şu olacak, GPU'nun Power Limit'ini ve Temp Limitini fuller misiniz?
Bu arada RAM'ler hakkında detaylı bir bilgilendirme de sunabilirseniz güzel olur.
İnanın şu an format atsam drop gine başlar PC'ye 20 defa format atmışımdır Windows 11 de acayip drop var RAM'im G.Skill Ripjaws 2x8 3200MHz test yaptım sıkıntı çıkarmadı sistem hadi 2. el olsa bir şey ellenmiş diyeceğim her şeyde sıfır bir de sistem ilk geldiğinde RAM'in birini algılamıyordu tak çıkar yaptım düzeldi ama RAM'e kaç defa test yaptım oda temiz