RTX 3080 vs. RX 6800 XT

rtx 3080 vs rx6800 xt

• Oy verenlerin toplamı
    75
RX 5700 XT Pulse modelini silent BIOS'da kullanıyorum 3 aydır taş gibi çalışıyor. Isınma falan da yok. OC BIOS ile aralarında 1 FPS falan fark var.
Sende sorun çıkmadı diye sorunsuz olamaz ki kart. Hala bir sürü yeşil ekran, siyah ekran, WattMan ve FreeSync hataları yaşayan var.

Sende sorun çıkmadı diye sorunsuz olamaz ki kart. Hala bir sürü yeşil ekran, siyah ekran, WattMan ve FreeSync hataları yaşayan var.

Aynen öyle. RX 5700 XT'de sorun yaşanmış olması RX 6800 XT'de de sorun yaşanacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca undervolt ederek ve 1 FPS'ten feragat ederek sorunsuz kullanabiliyorsunuz güzel bir PSU ile. Tabi kartın BIOS Switch tuşu varsa direkt ondan yaparsınız.

Ben AMD derim çünkü AMD'de o sürücü hatasına bir daha düşmez ve RX6000'de RT yok mu zaten ve 16 GB olmasıda mükemmel kağıt üstünde AMD ama gene her türlü AMD diyorum.

Aynen öyle. RX 5700 XT'de sorun yaşanmış olması RX 6800 XT'de de sorun yaşanacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca undervolt ederek ve 1 FPS'ten feragat ederek sorunsuz kullanabiliyorsunuz güzel bir PSU ile. Tabi kartın BIOS Switch tuşu varsa direkt ondan yaparsınız.

Ayrıca RX 5700 XT Pulse ve Corsair CV650 uyumlu bir ikili. RX 5700 XT kullanacak olanlara duyurulur.

Ben AMD derim çünkü AMD'de o sürücü hatasına bir daha düşmez ve RX6000'de RT yok mu zaten ve 16 GB olmasıda mükemmel kağıt üstünde AMD ama gene her türlü AMD diyorum.

RT olsa nolacak RT de iyi performans vermiyor diyoruz ve hangi oyun 16 GB VRAM istiyor?
Kağıt üstünde AMD derken? Bir tek VRAM'i yüksek. Yorum yaparken fanboy luğu bikenara bırak.

RT olsa nolacak RT de iyi performans vermiyor diyoruz ve hangi oyun 16 GB VRAM istiyor?
Kağıt üstünde AMD derken? Bir tek VRAM'i yüksek. Yorum yaparken fanboy luğu bikara bırak.

16 GB 2025 yılında çok işe yarayacak. Şaka bir yana render yönünde daha güçlü oluyor. Ayrıca şunu unutmayın AMD'nin fidelityfx adına yeni bir teknolojisi var. Görüntüyü NVIDIA kartlardan daha güzel verebiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı