seni tekrar rahatsız ediyorum ben geçen konuştum faturayı yanlış kesmişler para iadesi yapılacaktı yani cuma yapıyorlamış şimdi sistem kalktı aynı sistemi yaklaşık 19-20 k fiyatı oluyor başka sistemin parçaları değiştirdiğimde sence ne yapmalıyım BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TRSıkıntı olacağını sanmam bugün Cumartesi havale geçer mi bilmiyorum, geçmezse en fazla bundan sebep bir gecikme olabilir. Bir de iletişim linkinde canlı destek oluyordu bunların gün içerisinde ona bakarsın.
Eki Görüntüle 1625298![]()
5600 ile 3060 ti felan nasıldır uyumlu olur museni tekrar rahatsız ediyorum ben geçen konuştum faturayı yanlış kesmişler para iadesi yapılacaktı yani cuma yapıyorlamış şimdi sistem kalktı aynı sistemi yaklaşık 19-20 k fiyatı oluyor başka sistemin parçaları değiştirdiğimde sence ne yapmalıyım BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
veya bu performansta başka ne gibi bir sisteme bakabilirim
Seni tekrar rahatsız ediyorum ben geçen konuştum faturayı yanlış kesmişler para iadesi yapılacaktı yani cuma yapıyorlamış şimdi sistem kalktı aynı sistemi yaklaşık 19-20 k fiyatı oluyor başka sistemin parçaları değiştirdiğimde sence ne yapmalıyım BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
5600 ile 3060 Ti falan nasıldır uyumlu olur mu?
Veya bu performansta başka ne gibi bir sisteme bakabilirim
Bu sistemde kasa PSU falan değiştirmeye gerek var mı bu PSU'yu bilmiyorum idare eder mi işlemci 5600X için 120 TL istiyor yükseltmeye değer mi bir de Cooler Master Hyper 212 LED Turbo ARGB fan ekleyeyim mi kendim monte etmeye emin olamadım. Eğer dersenki 1200 TL ona vermeye gerek yok kendim alayım
@kino
Son düzenleme: