RX 5700 XT sistemde WattMan hatası

Makaleler
3
Yer
Amasya Geydoğan
Daha fazla  
Normal bir şekilde oynuyordum. Sonra oyun bir anda takıldı ve WattMan hatası bildirimi geldi. Sistem açılıp kapanmadı sadece oyun gitti. Oyunu tekrar açtım sorun düzeldi. Endişelenmem gereken bir şey mi?

Driver versiyonu 20.11.1.

En temizi gerçekten de. Hocam RX 5700 XT zaten sorunlu bir karttır. Alan kişi de bunu bilerek alacaktır zaten.
Donanımsal olmasında sorun gerisi önemli değil alıcısı çok. 1 saat furmark açık bıraktım herhangi bir sorun olmadı oyunla alakalıdır değil mi?

DDU ile sürücünüzü kaldırıp Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Recommended (WHQL) sürümünü indirip kurun. İndireceğiniz site ve DDU kullanım rehberi aşağıda yer alıyor. Önce sürücüyü indirip bir köşede tutmanızı tavsiye ederim. Daha sonra DDU indirir ve sürücüyü kaldırırsınız.

NOT: DDU ile sürücü kaldırdıktan sonra bilgisayar yeniden başlarken bilgisayarın internet bağlantısını kesin ki Windows Update kendi başına driver kurmasın.

Driver: https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-5700-series/amd-radeon-rx-5700-xt

Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal

Eğer kullandığınız kart ASUS TUF ise kronik sorunlu bir karttır. Hata hakkında ne yazık ki bilgim yok. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…