RX 5700 XT sistemde WattMan hatası

Makaleler
3
Yer
Amasya Geydoğan
Daha fazla  
Normal bir şekilde oynuyordum. Sonra oyun bir anda takıldı ve WattMan hatası bildirimi geldi. Sistem açılıp kapanmadı sadece oyun gitti. Oyunu tekrar açtım sorun düzeldi. Endişelenmem gereken bir şey mi?

Driver versiyonu 20.11.1.

Artı -1 Eksi
Yok, demem çünkü konular farklı. Aradaki farkı siz de çok iyi anlayabilirsiniz.
Konu farklı, mantık aynı. Sizin dediğiniz mantık, bozuldu atalım yenisini alalım mantığı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bundan en ufak bir farkı yok.

Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsunuz ve hâlâ rezilliğin üzerine gidiyorsunuz. Paranızla rezil olmanın bir mantığı var mı? Yeri gelince teknolojiyi en iyi bilen kesiliyorsunuz. Biraz NVIDIA tarafını araştırsan ve 5-10 FPS için bu dertleri çekmek istemezsen zaten ne dediğimi iyi anlarsın.

Artı -2 Eksi
Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsunuz ve hâlâ rezilliğin üzerine gidiyorsunuz. Paranızla rezil olmanın bir mantığı var mı?

Konu sahibi o kartı satacak, satmadan önce satıcıya bozuk, hatalı kart vermemek için konu açmış. Bence önce size güzel bir okuma kursu verelim. Masraflar benden.
Satışa çıkardım zaten kartı 3070 alacağım. Satışta sorun olmasın diye soruyorum.

Biz burada en iyi çözümü ararız. NVIDIA al geç demek kadar kolay düşünmeyiz emin olun. Ben demesem WHQL sürücü ve DDU öneren bile yoktu. NVIDIA'da sürücü sıkıntısı AMD'ye göre daha az biliyorum fakat arkadaş zaten kartı satılması için koymuş. Oturup boş boş hata mı alsın yani? Gerçekten çok değişik bir düşünce yapısına sahipsiniz. Ben anı kurtarma çabasındayım siz hala yeni kart al deme derdindesiniz.

Konu sahibi o kartı satacak, satmadan önce satıcıya bozuk, hatalı kart vermemek için konu açmış. Bence önce size güzel bir okuma kursu verelim. Masraflar benden.
Çözümü gören AMD tayfanın delirmesini anlayabiliyorum. Çünkü en etkili çözümü yedirememişsiniz. Bir markayı seversin anlarım ama bu kadar da kasmaya gerek yok.
Okuma kursu teklif etmişsin de sinir kontrolü dersini de ben sana vereyim. Zaten çözümde yapmışsınız dedim. Öfkeden dolayı cümlenin sonunu bile okumamışsınız.

Ben mi AMD tayfayım. Güleyim bari. Aldığım kart 3070 gamerock palit. Bunu AMD üretti deme sakın ha.

Ben mi AMD tayfayım. Güleyim bari. Aldığım kart 3070 gamerock palit. Bunu AMD üretti deme sakın ha.
E hayırlı olsun, iyi kullanımlar o zaman. Tebrik ederim. Niye AMD kart seçmiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…