RX 5700XT Deneyimi ve servis süreci

Esasen RX470'de WATTMAN vs... hatalardan bıkmış birisi olarak RTX2060 alayım kafam rahat etsin diye düşünüyordum. RX5700 inceledim gayet performanslı bir kart ama yaşanan sürücü sıkıntılar vs... vazgeçmeme sebep olacak gibi. 1 hafta 10 gün gibi bir sürede kasayı alacağım. Zira indirime kadar dolarında ne olacağı belli değil çünkü full sistem toplayacağım. Artık nasip kısmet.
Dostum bütçen nedir toplayınca beni etiketleyip yazarmısın bende 7000 7500 bandında sistem topluycam cpu olarak 5 3600x gpu olarak ise rx 5700 xt nitro+ kesinleşmişti hem bu sorunların çözümü için hem de Black friday için beklemedeyim insta: iskender.kale.03 burdan da yazabilirsin 😊

Ekran Alıntısı.PNG

Ve arkadaşlar 3 hafta sonunda durum sonuçlanmıştır. Hayırlısı olur umarım.

Hayırlısı olsun hocam yeni ekran kartı olarak ne düşünüyorsunuz :)
Açıkçası aklımdan ilk geçen beklemek gibi görünüyor. Sorun yaşamayacağımı bilsem tekrardan 5700 XT alırım fakat elektronik konusunda inan çok şanssız biriyim. Olur da bekleyemez isem 2070 S veya 2080 S gibi duruyor.
Arkadaşlar bunu da eklemek istedim Asus'un RX 5700XT ile ilgili olarak yapmış olduğu testte (ikinci kez servise gönderdiğim test) kartın GPU'sunda hata ve arıza olduğunu belirttiler ve onun akabinde iade süreci başladı bilginize sunarım.

Son düzenleme:
Hocam o kartı (ASUS TUF X3 5700XT) almayın diye video atmış Hardware Unboxed. Bir daha 5700XT alacağınız zaman alırsanız ASUS markasını almayın. Nitro+'a veya Gaming X'e yönelin. Mümkünse AMD çatısı altında ASUS ürünleri almayın. En sesli ve en sıcak çalışan 5700XT çıkmış TUF modeli. Sorununuzla ilgisi olmayabilir ama yine de belirtmek istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus SMS info servisine piksel ızgaralanması nedeniyle monitörümün kutusuna farklı bir bant yapıştırıp gönderdim, adamlar kutunun bandını bile açmadan, herhangi bir sorun yok deyip geri göndermişler. Tabi ki soluğu THH'de aldım hemen. Asus servisleri hiç bir işe yaramaz. Diğer markalarında çok farkı yok zaten.

Hocam o kartı (ASUS TUF X3 5700XT) almayın diye video atmış Hardware Unboxed. Bir daha 5700XT alacağınız zaman alırsanız ASUS markasını almayın. Nitro+'a veya Gaming X'e yönelin. Mümkünse AMD çatısı altında ASUS ürünleri almayın. En sesli ve en sıcak çalışan 5700XT çıkmış TUF modeli. Sorununuzla ilgisi olmayabilir ama yine de belirtmek istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amd kanadında hiç Asus kullanmadım Sapphire'den yürüdüm hep hiçbir sorunda yaşamadım ama bu illallah ettirdi. Gigabyte 2060 Super Aorus aldım bakalım bunda ne sonuç alacağım :).
Asus SMS info servisine piksel ızgaralanması nedeniyle monitörümün kutusuna farklı bir bant yapıştırıp gönderdim, adamlar kutunun bandını bile açmadan, herhangi bir sorun yok deyip geri göndermişler. Tabi ki soluğu THH'de aldım hemen. Asus servisleri hiç bir işe yaramaz. Diğer markalarında çok farkı yok zaten.
Evet gerçekten servis kısmı rezalet haklısınız ürünlere lafım yok yıllardır çoğu insan da kullanıyor. Fakat rekabet eden firmalardan hem yüksek hemde fiyat düşürmeyen bir marka Asus. Buna rağmen böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı