RX 5700XT Nasıl bir kart?

MİYAVV

Hectopat
Makaleler
8
Bu kart için yazılımsal olarak çok sorunlu diyorlardı. Günümüzde bu kart nasıl, alınabilir durumda mı?
Yazılımsal olarak geliştirildi mi?
Kartın herhangi bir sorunu var mı?

Şahsen 4 gündür sadece Rust oynuyorum bu kart ile, birkaç kere dondu bilgisayar. Sanıyorum yazılımı 19.06 veya daha aşağı bir sürüme çekmem gerekiyor. Yarın 2K monitörü aldığımda bende olan oyunları test edeceğim.

Şahsen ben tavsiye etmem. Beni sürücü sorunları ile yormuş ve iade edene kadar da uğraştırmış bir kart. Sonrasında aldığım 2060 Süper ile çok daha mutluyum.

Bu kart için yazılımsal olarak çok sorunlu diyorlardı. Günümüzde bu kart nasıl, alınabilir durumda mı?
Yazılımsal olarak geliştirildi mi?
Kartın herhangi bir sorunu var mı?
Iyyyy. İğrenç ötesi berbat bir kart. Ben hiç beğenmiyorum. Eyvallah performansı iyi ama, eğer o donanımsal sıkıntıları çekebileceksen. Ben o ekran kartını kesin kırardım. Sakın o çöpe bulaşma. Alacaksan Nvidia alacaksın sorunsuzca kullanacaksın varsın 3-5 FPS az alalım 🤩

Iyyyy. İğrenç ötesi berbat bir kart. Ben hiç beğenmiyorum. Eyvallah performansı iyi ama, eğer o donanımsal sıkıntıları çekebileceksen. Ben o ekran kartını kesin kırardım. Sakın o çöpe bulaşma. Alacaksan Nvidia alacaksın sorunsuzca kullanacaksın varsın 3-5 FPS az alalım 🤩
"Nvidiacılar". "AMD Graphics Card" habitatlarında (konularında) çoğalmaya ve neslini sürdürmeye devam ediyorlar!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı