RX 590 Satışta

Hepinize iyi forumlar. RX 590 Türkiye'ye giriş yaptı. Sapphire markası adı altında geçen kart şu an 2129 lira. Sizce bu fiyat fazla değil mi? Yurt dışı satış fiyatı 280 dolar olabilir, ama ben bu ürünün Türkiye'ye 280 dolar ile giriş yaptığına inanmıyorum. Muhtemelen daha da düşük bir fiyatla geliyordur. 280 dolar ile gelse bile dövizi liraya çevirip hesaplayınca ve üzerine vergiyi ekleyince fiyat 1718 lira yapıyor. Satıcılar ya da distribütörler fazla fiyat şişiriyor bence siz ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mubarek camaro gibi, o benzin içiyor bu elektirik. Az daha zorlasa 2080Tİ TDP değerine ulaşacak. Bence uygun'da olsa fiyatı iki kere düşünülmeli Türkiye koşullarında.
 
Mubarek camaro gibi, o benzin içiyor bu elektirik. Az daha zorlasa 2080Tİ TDP değerine ulaşacak. Bence uygun'da olsa fiyatı iki kere düşünülmeli Türkiye koşullarında.
Elektrik faturasına etkisi ne olur acaba? 1070 güç tüketimi 150 Watt RX 590 225 Watt.
 
Döviz kuru düşme eğilimde, 4.7 lira civarlarına inmesi bekleniyor. Beklememiz gerekecek sanırım. Benim monitörüm Freesync o yüzden RX 590 almayı düşünüyorum. Fakat kararsız kaldım, diyebilirim. Yaz aylarında Navi mimarili kartlar piyasada olacak deniliyor ve 7 nm olacağı söyleniyor kartların. Buda Watt başına performans demek.
 
Merhabalar, ben black friday'de 1600 küsüre Asus ROG Strix RX 580 Top OC aldım. Şuan iade hakkım duruyor. Sizce iade edip, nanokatalog'tan 1800'e RX 590 almak daha mı mantıklı? Teşekkürler.
 
Bas TDP'yi AMD. Artık alana da yüksek sıcaklık, hızlı fan dönüşü ve gürültü, elektrik faturası olarak geri döner. Nvidia büyüksün.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı