RX 590 siyah ekran sorunu

Zaters1

Centipat
Ocak ayi gibi yeni bir bilgisayar aldim. Ryzen 5 2600'lu ama butcem yetmedigi icin 1 ayligina eski ekran kartimi kullanmak zorunda kaldim. Arada siyah ekran hatalari verince bende eski ekran kartini çıkarıp subat ayi ortasi gibi RX 590 satin aldim. 1 aydir sorunsuz kullaniyordum ama gun icinde arada gene once mouse donuyor. Ondan sonra duz bir siyah ekran geliyor ve bir daha hicbir sey olmuyor. Reset attigimda duzeliyor. Oyuna girip denedim FPS veya isinmayla ilgili bir sorun yok. Sizce sorun nerededir? Bir once ekran karti Windows'a zarar vermis olabilir mi? Onarma secenekleri cikmisti o zamanlarda.

Bende Olan Sorun Şuydu Oyun Ortasında Veya İnternette Gezerken Ekran Bir Anda Herhangi Bir Renk Olup Gidiyordu Reset Atmak Zorunda Kalıyordum Çözüm İse Şu Oldu Dual Channel RAM Kullanıyordum 1 RAM'i Çıkardım Geçti Yani Demem O ki RAM'inizin 1ini çıkarıp Deneyin RAM Olarak Değil RAM Slotu Olarak Dene Yani 1.Slotta Yine Oluyorsa 2.Slotu Dene RAM Slotu Bozuksa Eğer Kısa Devre Olabiliyor Maalesef

Tekrardan merhabalar, dünden beri 19.12.2 sürümünü kullanmama rağmen sabah yaşadığım 2 kere siyah ekran problemi yüzünden tekrar son ekran kartı sürücüsüne geçmeye karar verdim. İlki Steam'de CS:GO'yu başlatırken daha oyun açılmadan meydana geldi. İkincisi bunun hemen ardından meydana gelen yeniden başlatmadan sonra oturum açınca oldu. İşin kötü taraflarından biri de yeniden başlattığımda CS:GO oyun dosyalarından birini bulamadı ve benim bu sorunu gidermek için oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamam gerekti. Ayrıca bir diğer yüklü Steam oyunu da yüklü değil gibi gözüktü ve tekrar indirmeye başlayınca yüklü dosyaları buldu ve kendi otomatik anlamış oldu yüklü olduğunu. Yani demek istediğim bu siyah ekran hatasıyla beraber, bu hata meydana gelmeden önce açık olan programlarda yaptığım ayarlar ve değişiklikler kaybolabiliyor. Bu olaya bir diğer örnek ise Logitech'in oyun yazılımında renk geçişi efekti olan klavyemin siyah ekran sonrası tekrar sabit renk ayarına dönmesi. 19.12.2 sürümünü de ddu yardımı ile kurmuştum. Sizlerin önerdiği başka ekran kartı sürümü veya tavsiyeleriniz var mıdır acaba? Teşekkürler.

Dün bendede 1 kere siyah ekran oldu bugün oyun içindede çizgili oldu bi anda ekran sanırım servisten başka çözüm gözükmüyor.
19.12.2 ye geçtikten sonra ilk defa oldu 15-20 arasıdır sıkıntısı yoktu cidden sinir bozmaya başladı

Sizinle daha evvelde konuşmuştuk.Son çare garanti hocam.Ama şunu aklınızda bulundurun;problemi yapma sıklığına göre zamanını iyi ayarlayıp öyle servise verin.10 günde bir oluyorsa,problem olduktan 2 gün sonra vermeyin.Bilmem anlatabildim mi?Ben öyle yaptım çünkü.

Siz servise gönderdinizmi

Nitro sanırım en iyisi servise götürüp döndüğünde güzel bi format atıp temiz şekilde kullanmak
Bu sorundan dolayı kartını servise verip,servis parça değişimi sonucunda çözüme ulaştırmıştı diyen biri vardı forumda.Sizin servise vermekten başka seçeneğiniz gözükmüyor.Daha öncede yazdığım gibi sürücü ile çözülecek bir şey değil bu.Format,ardından temiz sürücü kurulumu yapmıştım.Yine aynı sorunu veriyordu sistem.3 aydır oyun zevkimin,surf keyfimin içine etmişti bu problem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…