Hocam indirim bitse bile endişelenmeyin. Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC) 6GB 192Bit GDDR6 GTX 1660 Super Ekran Kartı (GLX-60SRL7DSY91S) burada var o kart.Hocam ne olur sisteminiz çok zorlayacak bir oyunda 1 saate yakın oynayın ve gördüğünüz maksimum sıcaklığı yazın. İndirim bitmeden alıcam kartı sizin yorumunuz gerek bana şu an.
Gönül ister şöyle GAMING model bir kart alabilelim ama nerede... İndirime düştü bir keresinde param çıkışmadı alamadım kaçtı.Hocam Witcher 3 eskise de grafikleri eskimiyor. Nazar değdirmeyeyim kart baya iyi soğuyor. Önceki gün 5 saatlik seansta da 68 dereceyi geçmedi. Hairworks hariç ayalarların hepsi olabilecek en yüksek seviyede. Ve bunu sadece %40-45 fan devriyle sağlıyor. Fanlar oldukça sessiz.
Ekran alıntısı aldığımı sanmışım fakat alamadım sanırım hocam, NVIDIA üzerinden ekran alıntıları nereye gidiyor bulamadım. 1 saat kadar denedim GPU 68 üzerine çıkmadı, 68 oluyor geri düşüyor zaten 64-65'lere. Ne hikmet bilmiyorum CPU bile ısınmamaya başladı. GPU nasıl bir sıcaklık yayıyorsa kasaya, işlemci bile yanıyordu önceden. CPB açık olmasına rağmen 66 üzerini göremedim işlemcide.Gönül ister şöyle GAMING model bir kart alabilelim ama nerede... İndirime düştü bir keresinde param çıkışmadı alamadım kaçtı.
Çok sağolun hocam. Akşam yapacağınız 2 saatlik o kesin testten sonra alacağım kartı. Çok sağolun çok teşekkür ederim.Ekran alıntısı aldığımı sanmışım fakat alamadım sanırım hocam, NVIDIA üzerinden ekran alıntıları nereye gidiyor bulamadım. 1 saat kadar denedim GPU 68 üzerine çıkmadı, 68 oluyor geri düşüyor zaten 64-65'lere. Ne hikmet bilmiyorum CPU bile ısınmamaya başladı. GPU nasıl bir sıcaklık yayıyorsa kasaya, işlemci bile yanıyordu önceden. CPB açık olmasına rağmen 66 üzerini göremedim işlemcide.BF 5 testi bu arada. Nvidia ayarlarımı şu şekilde yaparak ve oyundan grafik ayarlarını ULTRA kısmına çekerek girdim oyuna. Çok vaktim yok şu an, akşama 2 saat kadar deneyip ekran alıntısı yapacağım, yüklerim buraya. FPS değerleri de çok iyiydi.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Umarım rx590 daki yaşadığınız felâketi bir daha yaşamazsınız inşallah.Çok sağolun hocam. Akşam yapacağınız 2 saatlik o kesin testten sonra alacağım kartı. Çok sağolun çok teşekkür ederim.
Hocam BF testini boş verin bir türlü ısıtamadım kartı onda, ETS 2'den örnek vereyim. RX590 ile bu grafik ayarlarında Vsync kapattığımda 81 dereceye kadar çıktığını biliyorum, Vsync kapalı oynayamıyordum ETS'2yi. Şöyle örnekler atayım inceleyin. Sıcaklıktan yana içiniz rahat olsun (kasanın hava akışı da iyiyse tabii). Şimdilik 1080P monitörüm yok maalesef. Çok fazla oynayamadım bunu da elektrikler kesildi. Fakat ana menüde tuttum uzun süre ve yinede ısınmadı kart, 70 dereceyi bir türlü göremedim. Ana menüde tutmamın sebebi FPS'in fırlaması, ETS oynayanlar bilir menünün kartı nasıl haşladığını.Çok sağolun hocam. Akşam yapacağınız 2 saatlik o kesin testten sonra alacağım kartı. Çok sağolun çok teşekkür ederim.
Benim kasamın hava akışıda sizkinden birazcık kötü. 70-72 alırım diye düşünüyorum. Tamamdır siparişi veriyorum umarım bir sıkıntı çıkmaz gene. Çok sağolun yardımlarınız içinHocam BF testini boş verin bir türlü ısıtamadım kartı onda, ETS 2'den örnek vereyim. RX590 ile bu grafik ayarlarında Vsync kapattığımda 81 dereceye kadar çıktığını biliyorum, Vsync kapalı oynayamıyordum ETS'2yi. Şöyle örnekler atayım inceleyin. Sıcaklıktan yana içiniz rahat olsun (kasanın hava akışı da iyiyse tabii). Şimdilik 1080P monitörüm yok maalesef. Çok fazla oynayamadım bunu da elektrikler kesildi. Fakat ana menüde tuttum uzun süre ve yinede ısınmadı kart, 70 dereceyi bir türlü göremedim. Ana menüde tutmamın sebebi FPS'in fırlaması, ETS oynayanlar bilir menünün kartı nasıl haşladığını.Fan hızına takılmayın bu arada, fan hızı %58 fakat çıkardığı ses RX590 oranına göre %21 falan.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.