Ryzen 5 3600 için 500 TL işlemci soğutucu önerisi

Kendi deneyimlerimi paylaştım, bu ürünü kullanan biri olarak. "Kesinlikle kötü değil" demek dünyanın en iyi soğutucusu demek değil. Parasının hakkını veriyor bence.
 
Kendi deneyimlerimi paylaştım ben. "Kesinlikle kötü değil" demek dünyanın en iyi soğutucu demek değil. Parasının hakkını veriyor bence.
Siz ya da ben bir global değer taşımıyoruz. Bir ürünü önemli yapan bazı etmenler vardır. Bilinirlik, incelemeler, F/P oranı, kalite, servis gibi bir dolu konuyu bu çuvala koyabiliriz. Peki "parasının hakkını vermeyi" neye göre ele alacağız? GameBooster'ı siz kullandınız diye kaliteli yapan şey ID-Cooling'in hava soğutmalarını seçilmez mi yapıyor? Piyasayı bir araştırdığınızda 120 mm'lik soğutucuların fiyatları ortada. Kalkıp 299 TL'ye hakkında doğru düzgün inceleme bulunmayan "sınıf dışı" bir ürüne kaliteli denemez. Sisteme likit bir soğutucu dahil ediyorsunuz. Kolaya kaçılmaz.
 

Bu ürünü S2H Anakartlı R5 3600'e taktım, 1.15v 4.2Ghz de OC ve UV ile yükte 75 derece oyunlarda 60-65 derece de oynuyorum
güzel görünüyor
Merhabalar. @Sir Benjamin'nin önerdiği ID-Cooling SE-224-XT'yi alabilirsiniz. R5 5600X gibi güçlü bir işlemci için dahi yeterli geliyor.

Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için bakıyorum.
Merhabalar. @Sir Benjamin'nin önerdiği ID-Cooling SE-224-XT'yi alabilirsiniz. R5 5600X gibi güçlü bir işlemci için dahi yeterli geliyor.
işlemcimi 4.2 boostlarsam çok ısınmaz değil mi ?
 

Geri
Yukarı