U UçanDereOtu Decapat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 18 13 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum sizce İphone X mi S10+ mı almalıyım? Sebebini belirtirseniz sevinirim.
Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum sizce İphone X mi S10+ mı almalıyım? Sebebini belirtirseniz sevinirim.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 13 Nisan 2019 #2 S10+ için kullanıyorum oyumu.Böyle deme sebebim daha yeni ve daha güçlü olması.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.342 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 13 Nisan 2019 #3 Bence iOS olsun diye bir takıntınız yoksa S10+ tercih edin.
KS KS U UçanDereOtu Decapat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 18 13 Nisan 2019 #4 Stebph dedi: S10+ için kullanıyorum oyumu.Böyle deme sebebim daha yeni ve daha güçlü olması. Genişletmek için tıkla... Video bakımından güçlü olduğunu biliyorum ön kamera 4k video çekiyor ama hala şüphelerim var. aroundtheoutside dedi: Bence iOS olsun diye bir takıntınız yoksa S10+ tercih edin. Genişletmek için tıkla... Bir takıntım yok ama arkadaş çevrem İOS daha güçlü diyor bilemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2019
Stebph dedi: S10+ için kullanıyorum oyumu.Böyle deme sebebim daha yeni ve daha güçlü olması. Genişletmek için tıkla... Video bakımından güçlü olduğunu biliyorum ön kamera 4k video çekiyor ama hala şüphelerim var. aroundtheoutside dedi: Bence iOS olsun diye bir takıntınız yoksa S10+ tercih edin. Genişletmek için tıkla... Bir takıntım yok ama arkadaş çevrem İOS daha güçlü diyor bilemiyorum.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 13 Nisan 2019 #5 UçanDereOtu dedi: Video bakımından güçlü olduğunu biliyorum ön kamera 4k video çekiyor ama hala şüphelerim var Bir takıntım yok ama arkadaş çevrem İOS daha güçlü diyor bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Sadece video değil işlemci gücü olarak da üstün S10+. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2019
UçanDereOtu dedi: Video bakımından güçlü olduğunu biliyorum ön kamera 4k video çekiyor ama hala şüphelerim var Bir takıntım yok ama arkadaş çevrem İOS daha güçlü diyor bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Sadece video değil işlemci gücü olarak da üstün S10+.
KS KS U UçanDereOtu Decapat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 18 13 Nisan 2019 #6 Stebph dedi: Sadece video değil işlemci gücü olarakda üstün S10+ Genişletmek için tıkla... Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz ?
Stebph dedi: Sadece video değil işlemci gücü olarakda üstün S10+ Genişletmek için tıkla... Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz ?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 13 Nisan 2019 #7 Android çok yol aldı, IOS diyenler genelde en son S3 Mini kullanmış tayfa. Bence her yönüyle S10+ daha alınası bir telefon. P30 Pro da düşünülebilir.
Android çok yol aldı, IOS diyenler genelde en son S3 Mini kullanmış tayfa. Bence her yönüyle S10+ daha alınası bir telefon. P30 Pro da düşünülebilir.
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2019 #8 S10+ her yönüyle daha üstün bir cihaz.
KS KS U UçanDereOtu Decapat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 18 13 Nisan 2019 #9 Onur Altuğ Sever dedi: Android çok yol aldı, IOS diyenler genelde en son S3 Mini kullanmış tayfa. Bence her yönüyle S10+ daha alınası bir telefon. Bence P30 Pro da düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım Android alacağına git iPhone 7+ ya da 8+ al diyor sizce iyi olduğundan mı yoksa marka sevdası mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2019
Onur Altuğ Sever dedi: Android çok yol aldı, IOS diyenler genelde en son S3 Mini kullanmış tayfa. Bence her yönüyle S10+ daha alınası bir telefon. Bence P30 Pro da düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım Android alacağına git iPhone 7+ ya da 8+ al diyor sizce iyi olduğundan mı yoksa marka sevdası mı?
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 13 Nisan 2019 #10 UçanDereOtu dedi: Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Şu an elimde olan iPad 2017. Telefon olarak kullandığım ise Xiaomi Pocophone F1. UçanDereOtu dedi: Bir arkadaşım android alacağına git iphone 7+ yada 8+ al diyor sizce iyi olduğundan mı yoksa marka sevdası mı? Genişletmek için tıkla... Tamamen fanboyluk yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2019
UçanDereOtu dedi: Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Şu an elimde olan iPad 2017. Telefon olarak kullandığım ise Xiaomi Pocophone F1. UçanDereOtu dedi: Bir arkadaşım android alacağına git iphone 7+ yada 8+ al diyor sizce iyi olduğundan mı yoksa marka sevdası mı? Genişletmek için tıkla... Tamamen fanboyluk yapıyor.