UçanDereOtu
Decapat
Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum sizce İphone X mi S10+ mı almalıyım? Sebebini belirtirseniz sevinirim.
Video bakımından güçlü olduğunu biliyorum ön kamera 4k video çekiyor ama hala şüphelerim var.S10+ için kullanıyorum oyumu.Böyle deme sebebim daha yeni ve daha güçlü olması.
Bir takıntım yok ama arkadaş çevrem İOS daha güçlü diyor bilemiyorum.Bence iOS olsun diye bir takıntınız yoksa S10+ tercih edin.
Sadece video değil işlemci gücü olarak da üstün S10+.Video bakımından güçlü olduğunu biliyorum ön kamera 4k video çekiyor ama hala şüphelerim var
Bir takıntım yok ama arkadaş çevrem İOS daha güçlü diyor bilemiyorum
Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz ?Sadece video değil işlemci gücü olarakda üstün S10+
Bir arkadaşım Android alacağına git iPhone 7+ ya da 8+ al diyor sizce iyi olduğundan mı yoksa marka sevdası mı?Android çok yol aldı, IOS diyenler genelde en son S3 Mini kullanmış tayfa. Bence her yönüyle S10+ daha alınası bir telefon. Bence P30 Pro da düşünülebilir.
Şu an elimde olan iPad 2017. Telefon olarak kullandığım ise Xiaomi Pocophone F1.Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz ?
Bir arkadaşım android alacağına git iphone 7+ yada 8+ al diyor sizce iyi olduğundan mı yoksa marka sevdası mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.