S10+ vs iPhone X

S10+ vs iPhone X

• Oy verenlerin toplamı
    24
Hos tasarimdan kastiniz nedir bildiginiz ayni tasarim. Samsung alt segment telefonlari pek bisey diyemem iphone acık ara ustundur. Ama samsung pismanliktir diyen biri s ve note serisi tecrubesi pek yoktur kusura bakmayin.

Düşüneceksen iPhone X'i aklından sil. O para kesinlikle P30 Pro veya S10+ olarak düşün. Vatanbilgisayar'da eski telefonunu getirince sanırım 1200 TL'ye kadar S10+'ta indrim var. Arkadaşım 5900'e aldı
Arkadaşınız memnun mu acaba S10+'dan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
S10 yeni telefon gayet akici olmasi gerekiyor zaten. Akici olmasa kimse almaz.
Samsung'un orta bu.

S10 yeni telefon gayet akici olmasi gerekiyor zaten.akici olmasa kimse almaz.
Samsung un orta bu

Butceli telefonlari katiyen alinmaz. yani bu isin ne tarafindan tutsan para gidiyor o bir gercek. Ama almisken sizi minimum 4 sene idare edecek telefon olmasi gerekiyor.

Markalarin kesinlikle ‘LİTE ‘ diye adlandirilan telefonlarindan bir kere uzak durun.

Kisacasi'i phone X sizi 5 yil goturur.

Millet tutturmus tasarim centik vs ivir zivir.

Allah icin su zamanda tasarimi icin telefon alan ahmak kaldi mi?

Bu kadar vergi biniyor olmasa telefonlara herkes istedigini zaten direk alir. kimse kimseye danismaz: )

Dostum ben 5 yildir iphone 6 kullaniyorum halen. Bi telefon icin 5 yil iyi bir sure. Bir sıkıntısı var mi yok ama yavastan miadini doldurmak uzere. Yakinda XR modeline gececegim. İstersen tercihini ondan yana da kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone X yerine daha uygun fiyatlı daha güçlü olan İphone XR'ı alın bence. Hele mercan rengi harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…