S10+ vs iPhone X

S10+ vs iPhone X

• Oy verenlerin toplamı
    24
Hos tasarimdan kastiniz nedir bildiginiz ayni tasarim. Samsung alt segment telefonlari pek bisey diyemem iphone acık ara ustundur. Ama samsung pismanliktir diyen biri s ve note serisi tecrubesi pek yoktur kusura bakmayin.
Eğer alacak olacaksın sizlere İOS iilem sistemine sahip telenlar öneririm. Bizzat kendim ve ailemden babam olmak üzere iphone 6-7 kullandık ve bir sıkıntı yaşamadık ama arkadaşlarımdan gördüğüm iphone 7+ ve üzeri telefonlar gayet hoş tasarımlı ve güçlü telefonlar. Samsung telefonlar bana göre pişmanlıktan başka bir şey değil. Şuanda bazı nedenlerden dolayı j7 kullanıyorum ve bezdim. Alacaksanız İphone marka öneririm.

S10 yeni telefon gayet akici olmasi gerekiyor zaten. Akici olmasa kimse almaz.
Samsung'un orta bu.

S10 yeni telefon gayet akici olmasi gerekiyor zaten.akici olmasa kimse almaz.
Samsung un orta bu

Butceli telefonlari katiyen alinmaz. yani bu isin ne tarafindan tutsan para gidiyor o bir gercek. Ama almisken sizi minimum 4 sene idare edecek telefon olmasi gerekiyor.

Markalarin kesinlikle ‘LİTE ‘ diye adlandirilan telefonlarindan bir kere uzak durun.

Kisacasi'i phone X sizi 5 yil goturur.

Millet tutturmus tasarim centik vs ivir zivir.

Allah icin su zamanda tasarimi icin telefon alan ahmak kaldi mi?

Bu kadar vergi biniyor olmasa telefonlara herkes istedigini zaten direk alir. kimse kimseye danismaz: )

Dostum ben 5 yildir iphone 6 kullaniyorum halen. Bi telefon icin 5 yil iyi bir sure. Bir sıkıntısı var mi yok ama yavastan miadini doldurmak uzere. Yakinda XR modeline gececegim. İstersen tercihini ondan yana da kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı