UçanDereOtu
Decapat
İşlemci ve ekram bileşeni olarak S10+'dan zayıf olduğu söyleniyor.P30 Pro'nun gece çekimleri yeter seçmeye o kadar diyeyim.
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve ekram bileşeni olarak S10+'dan zayıf olduğu söyleniyor.P30 Pro'nun gece çekimleri yeter seçmeye o kadar diyeyim.
Eğer alacak olacaksın sizlere İOS iilem sistemine sahip telenlar öneririm. Bizzat kendim ve ailemden babam olmak üzere iphone 6-7 kullandık ve bir sıkıntı yaşamadık ama arkadaşlarımdan gördüğüm iphone 7+ ve üzeri telefonlar gayet hoş tasarımlı ve güçlü telefonlar. Samsung telefonlar bana göre pişmanlıktan başka bir şey değil. Şuanda bazı nedenlerden dolayı j7 kullanıyorum ve bezdim. Alacaksanız İphone marka öneririm.
Arkadaşınız memnun mu acaba S10+'dan ?Düşüneceksen iPhone X'i aklından sil. O para kesinlikle P30 Pro veya S10+ olarak düşün. Vatanbilgisayar'da eski telefonunu getirince sanırım 1200 TL'ye kadar S10+'ta indrim var. Arkadaşım 5900'e aldı
arkadaşınız memnun mu acaba S10+'dan ?
Oyun performansı nasıl acaba?Son derece memnun. Telefonun kamerası kusursuz. Artı telefonda gram zaten kasma yok. Gayet akıyor.
oyun performansı nasıl acaba
S10 yeni telefon gayet akici olmasi gerekiyor zaten.akici olmasa kimse almaz.
Samsung un orta bu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.