S10+ vs iPhone X

S10+ vs iPhone X

• Oy verenlerin toplamı
    24
Telefonlarının kaliteli olduğunu daha az ram'e ihtiyacı olduğunu ve sağlam olduklarını söylüyor ve iphone 7 kullanıyor
Aptalca konuşuyorlar. 2-3 sene önce çıkmış bir telefonu günümüzün amiral gemisiyle karşılaştırmak aptallıktan başka bir şey değildir. Ha seçenekler arası karşılaştırma yaparsan okeyim de amiral gemisi adı altında karşılaştırma yapamazsın farkı dönemlerin telefonları. Şahsen o fiyata Xr alırdım, ancak söylendiği gibi Android ciddi yol kat etti. S10+ alınırsa pişman olunmaz ancak X alırsanız şu dönemde olabilirsiniz. Eski bir telefon ne de olsa ve sıkıntıları olan bir telefon. Bu sıkıntıları Xs ile çözdüler Xs kusursuz bir telefon. Derseniz S10+ mu Xs mi diye ben kesinlikle Xs derim.

Aptalca konuşuyorlar. 2-3 sene önce çıkmış bir telefonu günümüzün amiral gemisiyle karşılaştırmak aptallıktan başka bir şey değildir. Ha seçenekler arası karşılaştırma yaparsan okeyim de amiral gemisi adı altında karşılaştırma yapamazsın farkı dönemlerin telefonları. Şahsen o fiyata Xr alırdım, ancak söylendiği gibi Android ciddi yol kat etti. S10+ alınırsa pişman olunmaz ancak X alırsanız şu dönemde olabilirsiniz. Eski bir telefon ne de olsa ve sıkıntıları olan bir telefon. Bu sıkıntıları Xs ile çözdüler Xs kusursuz bir telefon. Derseniz S10+ mu Xs mi diye ben kesinlikle Xs derim.
Dostum karşılaştırma nedeni fiyatları yakın olduğu için. Xs ile S10+ arasında fiyat farkı var.Fiyat farkı olmasa bende tabiki Xs öneririm.

Dostum karşılaştırma nedeni fiyatları yakın olduğu için. Xs ile S10+ arasında fiyat farkı var.Fiyat farkı olmasa bende tabiki Xs öneririm.
Orası öyle tabii haklısınız.
Huawei hakında ne düşünüyorsun
2019'un en alınabilir Android telefonu. Ciddi seviyede geliştirdi Huawei kendini, ciddi bir yükselişte şu anda. Telefonları aşırı kaliteli P30 Pro da Mate 20 Pro da asla üzmeyecek modeller.

Doğru söylüyor olabilirsiniz fakat arada 2400 TL fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum telefondan ne bekliyorsun ona bağli, ben ben iPhone'dan S10e'ye gectim iPhone onceside note4 vardi, Android cok yol kat etmis daha stabil ve hizli Samsung eskiden arayuz konusunda cok kotuysu ama oneui ile ben cok begendim. Ozellestirmek Androidin en güçlü yonlerinden biri bence. Samsung icin konusmakta gerekirse eskisine gore daha iyi ve en az 2 sene desteklenicek bir guncelleme programi takip ediyor yani o iOS un en ovulen guncelleme kismi bir bakima esprisini yitiriyor keza yavaslatmalari cabasi. Kamera olarak S10'lar gündüz cekimleri acik ara daha iyi ama gece ve lOS ortam cekimleri yeterli degil gibi geldi bana. Gerci iPhone kullanan arkadaslarim cok begeniyor ama olsun. Video icin bisey diyemem pek video çekmiyorum. Batarya ya gelicek iPhonelardan daha iyi acik ara ve Samsungun ters sarj ozelligi bile iPhonelerin kutusundaki adaptorden daha hizli iPhone'u sarj ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı