S20FE 2023'te hala alınır mı?

Exynos'lu cihaz alınmaz.

Öğrenci olan birisi için gayet iyi batarya süresine sahip fakat sürekli telefonla uğraşan biriyseniz S20FE tercih edilmez.

Bence Exynos'a değil de cihazin alacağı güncelleme daha önemli iyi bir güncelleme ile S21FE batarya suresinde S20FE ile arayi açabilir zaten, oyun oynayan biri değilim çok istegim elimde ki Redmi Note 10 Pro'dan iyi kameraya geçmek, ayni zamanda daha stabil işletim sistemine.

Bence Exynos'a değil de cihazin alacağı güncelleme daha önemli iyi bir güncelleme ile S21FE batarya suresinde S20FE ile arayi açabilir zaten, oyun oynayan biri değilim çok istegim elimde ki Redmi Note 10 Pro'dan iyi kameraya geçmek, ayni zamanda daha stabil işletim sistemine.
Bugün gittim hem S21FE ye hemde alacağım S20FE ye baktım elimle inceledim.Hissiyat olarak ikiside Premium cihaz gibi hissettiriyor.S20FE nin kamerasını daha çok beğendim.Hız olarakda S20FE daha iyi geldi ama sizin kararınız tabii.

Bugün gittim hem S21FE ye hem de alacağım S20FE ye baktım elimle inceledim. Hissiyat olarak ikisi de premium cihaz gibi hissettiriyor. S20fenin kamerasını daha çok beğendim. Hız olarak da S20FE daha iyi geldi ama sizin kararınız tabii.

Kamerala incelemelerine bak S21FE daha önde renk kalitesi detayi ile, zaten dynamic AMOLED2X bile alınma sebebi bence. Nerede inceledin peki?

Kamerala incelemelerine bak S21FE daha önde renk kalitesi detayi ile, zaten dynamic AMOLED2X bile alınma sebebi bence. Nerede inceledin peki?
Teknosada inceledim ikisinide.S20FE nin ön kamerası ortanın üstü seviyedeydi bana göre.S21FE daha iyiydi ön kamerada ama S20FE daha iyi gibi geldi bana arka kamerada.İkiside alınır ama kameralarında aşırı bir fark yok.Exynos işlemcide ısınma ve batarya sorunu var zaten.Güncellemeyle düzeltildiyse bilmiyorum ama öyle.

Teknosa'da inceledim ikisini de. S20fenin ön kamerası ortanın üstü seviyedeydi bana göre. S21FE daha iyiydi ön kamerada ama S20FE daha iyi gibi geldi bana arka kamerada. İkisi de alınır ama kameralarında aşırı bir fark yok. Exynos işlemcide ısınma ve batarya sorunu var zaten. Güncellemeyle düzeltildiyse bilmiyorum ama öyle.

Düzeltildi yazmışlar, bazılarda ısınma yok diyor, açıkçası ben güncel olanı alırım zaten güncelleme garantisi alıyor bu çok önemli yazılımsal sorunlar çözülür zaten S23 ile aynı güncellemeleri alacak S21FE. Zaten One UI 5.1 almış S23 de ki işletim sistemi ve arayüz.
Kasa olarak da güzel gözüküyor, ekranı daha canlı diyorlar dynamıc 2X ile, Redmi'yi satıp ileride almak istiyorum ama temiz ikinci el alacağım ya da sıfr A54s mi alsam bilemedim ama donanım olrk fark çok onun kamerası 64MP ama bir s serisi kadar iyi lense sahip mi bilmiyorum, 3X Zoom'da yokmuş galiba.

Düzeltildi yazmışlar, bazılarda ısınma yok diyor, açıkçası ben güncel olanı alırım zaten güncelleme garantisi alıyor bu çok önemli yazılımsal sorunlar çözülür zaten S23 ile aynı güncellemeleri alacak S21FE. Zaten One UI 5.1 almış S23 de ki işletim sistemi ve arayüz.
Kasa olarak da güzel gözüküyor, ekranı daha canlı diyorlar dynamıc 2X ile, Redmi'yi satıp ileride almak istiyorum ama temiz ikinci el alacağım ya da sıfr A54s mi alsam bilemedim ama donanım olrk fark çok onun kamerası 64MP ama bir s serisi kadar iyi lense sahip mi bilmiyorum, 3X Zoom'da yokmuş galiba.
S serisiyle A serisi kıyaslanmamalı bence.Alacağın telefon şimdiden hayırlı olsun.

S20 FE mi? Peki S21 FE nasıl Geekbench puanı yüksek ve ısınıyor mu ki?

Seninki 128 GB mı?
Benim tercihim 21fe yönünden olurdu alıcak olsam çünkü geekbench testinde telefon ısınıyor bundan dolayı tam performansı göremeyebiliyorsun. Telefonu ısınmadan yaparsan 900e 3100 gibi bir puan alıyorsun. ısınınca ise bu değer 550 2900-3000 gibi değerlere düşüyor tekli çekirdek performansı düşüyor. Ben olsam düz s21 de alırdım. Zaten s20fe daha android güncellemesi almayacak.

Benim tercihim 21FE yönünden olurdu alacak olsam çünkü Geekbench testinde telefon ısınıyor bundan dolayı tam performansı göremeyebiliyorsun. Telefonu ısınmadan yaparsan 900e 3100 gibi bir puan alıyorsun. Isınınca ise bu değer 550 2900-3000 gibi değerlere düşüyor tekli çekirdek performansı düşüyor. Ben olsam düz S21 de alırdım. Zaten S20FE daha Android güncellemesi almayacak.

760k civarında AnTuTu puanı var, S20FE yi geçmiş, ekran kalitesi, iyileştirilmiş arka kamera, ön kamerası çok iyi değil diyorlar S20FE de ki gibi, tasarım olarak zaten önde, Redmi'yi satıp geçmek istiyorum ama sıfırına 15k vermem temiz ikinci al garantili alırım takas ile, peki bu fiyatlara başka Samsung alternatıf var mı? S serisi kadar iyi olan? A serisinin mesela 64MP olanları var ama kamerası nasıl ya da işlemcisi SD778g filan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı