Öyle söylememişim. Oysa ki sen de bir gaza gelmişsin gibi tepkilerin var. Adamın elinde daha güncel telefon varken. Gidip 60 hz telefon neden alsın? Yazık günah parasına.Öyle bir söylüyorsun ki sanki Samsung’ların pili eskimiyor. Hepsi Lithium Ion pil. Hepsinin ömrü aynı.
Ve iPhone’un yarın öbürgün “yetmeme” olasılığı Samsung’un yetmeme olasılığından çok daha düşük belirteyim.
Öyle söylememişim. Oysaki sen de bir gaza gelmişsin gibi tepkilerin var. Adamın elinde daha güncel telefon varken. Gidip 60 Hz telefon neden alsın? Yazık günah parasına.
120 Hz olarak kullansın o ekranı da görsün pil gücünün ne kadar azaldığını. 2 gün hevesini alıp şarjım bitmesin diye 60 Hz’e geri çekmezse neyim. Ayrıca gören de telefonlarınızla CS:GO falan oynuyorsunuz sanır. Napıcaksın 120 Hz telefonda? Boşuna güç tüketimi. 60 yeter de artar mobil için. Takmışsınız bi 120 vs 60 diye Hz yarıştırıyorsunuz. Apple’ın animasyon ve UI kalitesiyle 60 Hz kullanmayı tercih ederim sağa sola kaydırdığımda FPS drop yapan 120 yerine. Mağazalarda bile şu son model Samsung’ları incelediğimde menüde dolaşırken drop yapıyor.Öyle söylememişim. Oysa ki sen de bir gaza gelmişsin gibi tepkilerin var. Adamın elinde daha güncel telefon varken. Gidip 60 hz telefon neden alsın? Yazık günah parasına.
120 Hz olarak kullansın o ekranı da görsün pil gücünün ne kadar azaldığını. 2 gün hevesini alıp şarjım bitmesin diye 60 Hz'e geri çekmezse neyim. Ayrıca gören de telefonlarınızla CS:GO falan oynuyorsunuz sanır. Napıcaksın 120 Hz telefonda? Boşuna güç tüketimi. 60 yeter de artar mobil için. Takmışsınız bir 120 vs 60 diye Hz yarıştırıyorsunuz. Apple'ın animasyon ve UI kalitesiyle 60 Hz kullanmayı tercih ederim sağa sola kaydırdığımda FPS düşmesi yapan 120 yerine. Mağazalarda bile şu son model Samsung'ları incelediğimde menüde dolaşırken drop yapıyor.
120 Hz olarak kullansın o ekranı da görsün pil gücünün ne kadar azaldığını. 2 gün hevesini alıp şarjım bitmesin diye 60 Hz'e geri çekmezse neyim. Ayrıca gören de telefonlarınızla CS:GO falan oynuyorsunuz sanır. Napıcaksın 120 Hz telefonda? Boşuna güç tüketimi. 60 yeter de artar mobil için. Takmışsınız bir 120 vs 60 diye Hz yarıştırıyorsunuz. Apple'ın animasyon ve UI kalitesiyle 60 Hz kullanmayı tercih ederim sağa sola kaydırdığımda FPS düşmesi yapan 120 yerine. Mağazalarda bile şu son model Samsung'ları incelediğimde menüde dolaşırken drop yapıyor.
Ben de iPhone'cuyum. Elinde varsa değiştirmesine gerek yok diyorum. Ekstra para. Yazık günah neyi anlamıyorsun?
Eki Görüntüle 2110551
Haklısınız S23 3 sene kullansın ama 3 sene sonra satabilecek mi? Apple her sene para yapıyor.
Kardeşim 3GS'ten 14 prosuna kadar hayatım ıphone da geçti benim. Android işaretliyorsun ama milletin maddi durumunu göz önünde bulundur. Bu etiket şeklin sana yakışmıyor. 44.500'e 14 pro alıp,55 bine ıphone'u sattım. Ekonominin ben de farkındayım. Ben şu an mecburiyetten android kullanıyorum. Bu fotoğraf benim gözümde terbiyesizlikten başka bir şey değil. Satacaksan,ticaret yap. Telefon kullanma. Keyfine göre takıl,saldımEki Görüntüle 2110551
Haklısınız S23 3 sene kullansın ama 3 sene sonra satabilecek mi? Apple her sene para yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.