S23 vs 13 Pro vs 14 Pro

Bir telefonu satılacak gözüyle almak yanlış. Öyle düşünüyorsanız bir tane A23 yanında da 2 tane tam altın alabilirsiniz.
ilerde yükseltmek için kullanılabilir? şahsen telefon alsam bozulana kadar kullanıyorum ben.

Kardeşim 3GS'ten 14 prosuna kadar hayatım ıphone da geçti benim. Android işaretliyorsun ama milletin maddi durumunu göz önünde bulundur. Bu etiket şeklin sana yakışmıyor. 44.500'e 14 pro alıp,55 bine ıphone'u sattım. Ekonominin ben de farkındayım. Ben şu an mecburiyetten android kullanıyorum. Bu fotoğraf benim gözümde terbiyesizlikten başka bir şey değil. Satacaksan,ticaret yap. Telefon kullanma. Keyfine göre takıl,saldım
Teşekkür ederim, ticaret yapmıyorum telefoncu değilim sadece yükseltme için kullanılabilir ekonomiden bahsediyorsunuz şunu anlamıyorsunuz ama işin garip yanı o bende telefon kullanmıyorum ekonomi yüzünden elimde iPhone 6 var yaptırmıyorum bile herkes kraliyet soyundan gelmedi zaten bende gücümün yettiği kadar 12 pro max almak istedim gayet çatır çatırda kullanılır millet 11 12 kullanırken iyi forumlar.

Son düzenleme:
Öyle bir söylüyorsun ki sanki Samsung’ların pili eskimiyor. Hepsi Lithium Ion pil. Hepsinin ömrü aynı.

Ve iPhone’un yarın öbürgün “yetmeme” olasılığı Samsung’un yetmeme olasılığından çok daha düşük belirteyim.
Üst paragrafta yazan cümle ile alt taraftaki cümlenin bu denli zıt olduğu başka bir yazı okumamıştım.

120 Hz olarak kullansın o ekranı da görsün pil gücünün ne kadar azaldığını. 2 gün hevesini alıp şarjım bitmesin diye 60 Hz’e geri çekmezse neyim. Ayrıca gören de telefonlarınızla CS:GO falan oynuyorsunuz sanır. Napıcaksın 120 Hz telefonda? Boşuna güç tüketimi. 60 yeter de artar mobil için. Takmışsınız bi 120 vs 60 diye Hz yarıştırıyorsunuz. Apple’ın animasyon ve UI kalitesiyle 60 Hz kullanmayı tercih ederim sağa sola kaydırdığımda FPS drop yapan 120 yerine. Mağazalarda bile şu son model Samsung’ları incelediğimde menüde dolaşırken drop yapıyor.
Sen ne kadar zeki birisin oyle. S23 ile 120 Hz kullanip gunu çıkartan cok var. Hadi baska yere zeki fanboylugunu farkli yerlerde yap.

Epey'de S24 Ultra altındaki Samsung'cu kitleye bakarsanız çok da farkları olmadığını görebilirsiniz. Laciverti misali.
iOS fanlari daha geri seviyede. Gelisemiyorlar tek bildikleri Android yavas 2 yil sonra kasiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı